Liga 1

Claudiu Keșeru a prins curaj: „Dacă voi decide să vorbesc, voi avea multe de spus!” » Replica lui Becali a venit imediat

+59 Foto
FCSB - FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Claudiu Keșeru (35 de ani) admite că a trecut prin momente delicate, după criticile publice lansate de finanțatorul Gigi Becali.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 februarie 2022

FCSB - FCU Craiova au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 24 din Liga 1. Claudiu Keșeru (35 de ani) a marcat ultimul gol al partidei, din penalty, în prelungiri, și admite că a trecut prin momente delicate, după criticile publice lansate de finanțatorul Gigi Becali.

Gigi Becali l-a criticat în mai multe rânduri, public, pe Claudiu Keșeru. Ar fi vrut să îl cedeze, dar atacantul nu are voie să evolueze și pentru al treilea club în actuala stagiune. Lui Keșeru nu i-au picat bine declarațiile patronului și amenință cu dezvăluiri, la finalul înțelegerii cu FCSB. 

Claudiu Keșeru, după FCSB - FCU Craiova: „Toată lumea îl știe pe nea Gigi”

„Aș avea multe de spus, dar prefer să tac. Se zice că tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal, fiecare are opinia lui. Eu îmi văd de treaba mea, sunt jucător profesionist, asumat, care știa la ce se înhamă. Îmi voi duce la bun sfârșit contractul. Voi face asta cu entuziasm! Asta mă caracterizează. 

Am trecut prin mai multe stări citind toate declarațiile, dar cred că toată lumea îl știe pe nea Gigi. Nu vreau să comentez. Avem mulți tineri în echipă și nu ar trebui influențați negativ. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la sfârșitul contractului sau o voi face în privat!”, a declarat Claudiu Keșeru, la Telekom Sport. 

Vreau să spun despre Keșeru. Am spus că scăpăm de el în vară, referindu-mă la salariu, la bani. N-are rost să-l instigăm pe Keșeru. Când am spus că scăpăm de el, am și specificat că e vorba de salariu, 25.000 pe lună. Treaba lui cum s-a simțit. Ia bani? Ce să facem?
- Gigi Becali, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

VIDEO Entuziasmat de transferul reușit de Becali: „Este obligatoriu să ai un astfel de jucător”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.