Liga 1

Concluziile lui Gabi Balint, după FCSB - FCU Craiova: „Mult amatorism”

+59 Foto
Gabi Balint

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 februarie 2022

Gabi Balint (59 de ani) consideră că deciziile de la FCSB denotă amatorism. Vicecampioana a remizat cu FCU Craiova în această seară, 2-2. 

Fostul atacant nu înțelege raționamentul din spatele echipei de start și a schimbărilor alese de FCSB la meciul cu FCU. Gazdele au început meciul fără număr 9 de meserie, dar pe parcurs i-au introdus pe Ianis Stoica, Claudiu Keșeru și Andrei Dumiter, toți atacanți de careu.

Gabi Balint, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Mult amatorism acolo. Totul la întâmplare”

„La FCSB mi se pare că totul e la întâmplare, că jocul e bazat pe talentul unor jucători. Începi fără atacant autentic și termini cu 3 atacanți, unii peste ceilalți! Și cu schimbările făcute... se vede că e mult amatorism. Așa văd eu, din afară, poate greșesc”, a spus Balint la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Totodată, Balint l-a lăudat pe Ianis Stoica, cel care a obținut penalty-ul din care Keșeru a egalat la 2: „Nu are cum să lipsească din echipa asta. De câte ori a intrat, a făcut-o foarte bine. Mă uit la demarcările lui, că am jucat și eu atacant, are demarcări extraordinare. Controlul balonului în careu, sub presiune, e extraordinar. A jucat Coman, care nu e refăcut. S-a văzut clar, și nici nu e atacant!”.

Despre introducerea celor 3 atacanți a vorbit și patronul de la FCSB, Gigi Becali. Latifundiarul a susținut că ideea i-a aparținut lui Mihai Pintilii, cel care i-a ținut locul „principalului” Toni Petrea, absent la meciul de astăzi: „N-ai văzut ce schimbări haotice a făcut Pintilii? La un moment dat aveam 3 atacanți. Cum, mă, Pintilii, să pui 3 numere 9 pe teren?”.

VIDEO » Răzvan Oaidă, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „A fost un meci dificil”

>

Mai multe știri despre FCSB - FCU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.