Liga 1

„Clienții” lui Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Deja am vorbit cu MM să-i găsim înlocuitor” + „Cum, mă, Pintilii, să faci așa ceva?!”

+59 Foto
Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 February 2022

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a avut mai mulți „clienți” după remiza cu FCU Craiova, scor 2-2. Principalii vizați au fost fundașul dreapta Valentin Crețu, care a greșit la golul de 0-1, și Mihai Pintilii, care a jucat rolul de „principal” în absența lui Toni Petrea, infectat cu COVID-19. 

La scurt timp după finalul partidei de pe Arena Națională, latifundiarul a intrat în direct la TV, unde și-a făcut publice nemulțumirile. Vizați de criticile patronului de la FCSB au fost Valentin Crețu, Răzvan Oaidă, Andrei Vlad și Mihai Pintilii, delegat în acte, care astăzi a suplinit absența „principalului” Toni Petrea.

Gigi Becali, după FCSB - FCU Craiova: „Crețu ne-a «curățat»” 

„Greșeli, Crețu ne-a «curățat» iar. Chiar am vorbit cu MM, să găsim fundaș dreapta. Iar Oaidă face un fault pe care n-are rost să-l facă. Hai să vă spun un lucru. O să vină ăsta de la Botoșani (n.r. Edjouma) și vom rezolva problemele la mijloc”, a declarat patronul la FCSB la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Becali s-a referit la faultul care a produs lovitura liberă din care Craiova a intrat în avantaj, 2-1. 

Vlad e valoros, dar are momente când i se fură memoria, atenția! Nu știu, e în nori, pe undeva

- Gigi Becali, patron FCSB 

Gigi Becali: „Pe Pintilii îl penalizez”

Gigi Becali a mai avut o nemulțumire, legată de schimbările efectuate de FCSB - de obicei comandate chiar de el - și de faptul că FCSB a încheiat meciul cu 3 atacanți de meserie pe teren. Dacă roș-albaștrii au început fără număr 9 de meserie, pe parcurs i-au introdus pe Ianis Stoica, Claudiu Keșeru și Andrei Dumiter, toți atacanți de careu.

„S-a simțit lipsa lui Toni Petrea, normal. N-ai văzut ce schimbări haotice a făcut Pintilii? La un moment dat aveam 3 atancați. Cum, mă, Pintilii, să pui 3 numere 9 pe teren? Pintilii le-a făcut, pe el o să-l penalizez”, a spus Becali, râzând. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.