Campionate

PSG n-a avut milă de campioana Franței » Messi, la primul gol al anului

Lionel Messi, în Lille - PSG // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 februarie 2022

PSG a zdrobit-o pe Lille, campioana Franței, scor 5-1 în etapa 23 din Ligue 1.

Parizienii au făcut instrucție cu Lille pe stadionul Pierre-Mauroy. Cu un atac de vis, Mbappe - Messi - Di Maria, echilibrul pe tabelă a fost menținut doar 10 minute.

Danilo a deschis scorul, profitând de o gafă a portarului gazdelor, Grbic, care a scăpat balonul din mâini și i-a permis „închizătorului” portughez să-l împingă în plasă.

Opt minute mai târziu, Lille a egalat. Centrare Ben Arfa, reluare acrobatică Botman. Donnarumma a atins balonul, dar nu l-a putut respinge departe de poartă.

PSG a zdrobit-o pe Lille. Lionel Messi, la al doilea gol în Ligue 1 

Oricum, echilibrul nu s-a menținut mult. În minutul 32, Presnel Kimbembe a înscris golul 2 al parizienilor. Centrare Lionel Messi, ieșire hazardată Grbic, iar stoperul a înscris în poarta goală.

Șase minute mai târziu, Messi a înscris al doilea său gol în Ligue 1, totodată primul în acest an. Argentinianul a profitat de o neînțelegere între Fonte și Botman, stoperii lui Lille, și l-a „executat” pe Grbic cu o „scăriță” marcă înregistrată.

Ultimele două goluri ale meciului au venit în partea a doua. În minutul 51, Danilo a reușit „dubla”. Șut din afara careului, deviat de Onana suficient cât să-l păcălească pe Grbic.

Iar în minutul 67, Kylian Mbappe a închis tabela. Șut din afara careului, la colțul lung.

PSG are 56 de puncte în Ligue 1, 13 peste locul 2, ocupat de Marseille. Lille este doar a 11-a, cu 32 de puncte.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.