Liga 1

Gigi Becali îl contrează pe Ilie Dumitrescu, după ce fostul internațional l-a criticat pe Octavian Popescu: „Cum să nu fie în joc? A dat trei pase de gol!”

+59 Foto
Octavian Popescu, în FCSB - FCU Craiova 2-2 // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 februarie 2022

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, spune că „Tavi Popescu a dat trei pase de gol” în meciul cu FCU Craiova, final 2-2. Anterior, Ilie Dumitrescu opinase despre tânărul mijlocaș că „nu e activ pe mai multe momente de joc”.

Patronul FCSB a avut mai mulți „clienți” după remiza cu FCU, printre care Valentin Crețu și Andrei Vlad, dar a și remarcat un fotbalist. Latifundiarul l-a lăudat pe Octavian Popescu, jucător pe care visează să-l vândă cu zeci de milioane de euro.

Declarațiile lui Becali au venit după ce Ilie Dumitrescu afirmase despre Octavian Popescu că „nu e activ pe mai multe momente de joc”. 

Gigi Becali: „Nu sunt de acord cu Ilie. Cum să nu fie în joc?”

„Nu sunt de acord cu Ilie. Voi vreți acum de la Tavi Popescu să dea gol, să dea pasă de gol, să facă el tot. Tavi Popescu n-a pierdut nicio minge. A făcut ce a trebuit să facă, nicio minge n-a pierdut! Cum nu e în joc? A dat trei pase de gol”, a replicat patronul de la FCSB, potrivit digisport.ro

Oficial, Octavian Popescu a încheiat meciul cu un assist, la reușita de 1-1, semnată de Răzvan Oaidă. Pe parcursul meciului, Popescu a oferit mai multe pase excelente, care au depășit apărarea „juveților”. 

Pentru prestația cu FCU Craiova, Popescu a primit nota 8 în Gazeta Sporturilor de astăzi, cea mai mare de la FCSB. 

Îmi aduc aminte de o pasă fantastică a lui Tavi Popescu, ocazie ratată de Cordea. A avut și Coman o șansă mare. Tavi Popescu a dat o pasă senzațională și la golul lui Oaidă, dar păcat că nu e activ pe mai multe momente de joc. El s-a ridicat la un nivel bun și în seara asta.

- Ilie Dumitrescu, după FCSB - FCU Craiova 2-2 

VIDEO » Vlad Achim, după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Suntem triști, au avut un penalty inexistent”

>

Mai multe știri despre FCSB - FCU Craiova 2-2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.