Liga 1

Dezvăluirile fotbalistului care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu: „L-am înjurat şi eu”

Geroge Galamaz în tricoul celor de la Urziceni Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 februarie 2022

George Galamaz (40 de ani), fost jucător la Steaua, Urziceni, Dinamo și Rapid, a vorbit despre incidentul cu Dan Petrescu, când „Bursucul” l-a înjurat în timpul unui meci pe vremea când cei doi se aflau la Urziceni.

„Galamaz i-a spus «Mister, te rog să nu mă mai înjuri, pentru că nu pot juca dacă mă înjuri». Şi nu l-a mai înjurat”,a fost declarația lui MM.

Galamaz a dezvăluit însă cum au stat de fapt lucrurile și a mărturisit că la rândul său l-a înjurat pe Dan Petrescu, iar din acel moment „Bursucul” nu l-a mai jignit.

„Eram într-un turneu în Scoţia, aveam un amical la baza lui Glasgow Rangers. Fiind amical, neffind multă lume pe acolo, am câştigat şi am avut cu toţii o evoluţie bună. Fiind linişte, l-am auzit pe Dan Petrescu înjurându-mă. Am rămas surprins, pentru că eu consideram că lucrurile funcţionau bine, conducând şi având o evoluţie bună. 

Poate am greşit vreo pasă, dar nu ceva flagrant, de aceea am rămas surprins. Am auzit cum m-a înjurat. M-am oprit şi l-am întrebat «pe mine m-ai înjurat»? Da! Am continuat meciul, la sfârşit, după duşuri, am urcat în autocar şi, el stând pe bancheta din faţă şi băieţii pe locurile lor, am ţipat şi eu la el. I-am spus că mă poate înjura, dar nu de morţi. Şi l-am înjurat şi eu! 

Ne-am certat, el nu a mai spus nimic. Dar Dan Petrescu nu e un tip ranchiunos, a doua zi am discutat ca bărbaţii şi nu s-a mai întâmplat nimic. Am rămas surprins să mă înjure doar dintr-o fază banală. După aceea, relaţia noastră a fost foarte bună. Ca dovadă că am funcţionat împreună, am rămas căpitanul şi am avut rezultate bune”, a declarat George Galamaz la LookSport.

George Galamaz: „Petrescu nu se poate controla pe teren”

Galamaz a contestat afirmația lui Mihai Stoica, în care managerul celor de la FCSB afirma că Petrescu se descarcă doar pe jucătorii despre care ştie că n-o să răspundă niciodată.

„El e un antrenor care-şi vede interesul, eu mi-am văzut interesul şi ambii am avut de câştigat. Credeţi că mai stă el să se gândească, în tensiunea meciului, ăsta e Galamaz, ăsta e Bilaşco? Nu se poate controla pe teren, are momente când nu poate, dar cei care-l cunosc ştiu că e un tip coleric şi ştiu că e greu de controlat”, a adăugat fostul fundaș.

VIDEO Momente de cumpănă pentru Viorel Hizo: “Am avut 6 operații în 3 ani! M-am întrebat cu ce am greșit în viața asta!”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.