Liga 1

Un fost fotbalist al Universității Craiova, despre secretul din spatele unei cariere de succes

Pavel Badea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 februarie 2022

Pavel Badea (54 de ani), fostul mijlocaș ofensiv al Universității Craiova, a vorbit la GSP Live despre începuturile sale ca fotbalist.

Fostul internațional consideră că secretul unei cariere de succes în fotbal este munca și seriozitatea, iar talentul nu este suficient pentru a ajunge la un nivel foarte ridicat.

Pavel Badea: „Degeaba ai talent dacă nu muncești”

Invitat în această dimineață la GSP Live, actualul director de la CS Universitatea Craiova a oferit detalii despre începuturile sale în fotbal: „Vă rog să mă credeți, fotbalul este 80% muncă și 20% talent. Am avut colegi mult mai talentați decât mine, dar care nu au ajuns fotbaliști. În momentul în care au trecut de la juniorat la tineret sau seniori au pierdut lupta. Au intervenit ispitele, tentațiile.

Eu am fost focusat pe fotbal. Mi-a plăcut prea mult. Nu aveam decât două șanse: ori să reușesc, ori să reușesc. Eșecul era o catastrofă. Pentru mine fotbalul a reprezentat totul. Glumind, dacă n-aș fi fost fotbalist, aș fi fost jucător”, a declarat Pavel Badea.

Fotbalul, șansa lui Pavel Badea de a scăpa de cartierul dur în care a crescut

„Seriozitatea mea vine din plăcerea de a juca fotbal, era ceea ce mă împlinea. Totodată, mă scotea din afara vieții cotidiene. În cartierul în care stăteam eu, la marginea Craiovei, a face fotbal era sinonim cu a nu intra într-o zonă de infracțional. Era un cartier destul de dur, Bordei se numea. Bătăile între cartiere erau săptămânale”, a mai povestit Pavel Badea la GSP Live. 

9meciuri a jucat Pavel Badea pentru naționala României

VIDEO Pavel Badea, moment tensionat în carieră: „M-au arestat pentru 10 zile!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.