Liga 1

Duckadam nu-l menajează pe Vlad după FCSB - FCU Craiova 2-2: „A greșit și la primul gol, numai că nimeni n-a văzut”

+59 Foto
Andrei Vlad, la faza golului 1 din FCSB - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 February 2022

FCSB și FCU Craiova au remizat duminică seara, scor 2-2. Helmut Duckadam (62 de ani), fost mare portar la Steaua, l-a criticat pe Andrei Vlad (22) pentru prestația avută.

Pe lângă faza celei de-a doua reușite a oltenilor, unde Andrei Vlad a încasat un gol ușor din lovitură liberă de la Willian Baeten, deși șutul belgianului a fost departe de unul perfect, Duckadam îl vede pe portarul roș-albaștrilor vinovat și la golul marcat de Bălan, în finalul primei reprize. 

Helmut Duckadam, după FCSB - FCU Craiova: „Vlad a greșit și la primul gol” 

„Eu mi-am spus de atâtea ori părerea despre Vlad… Din punctul meu de vedere, el a greșit și la primul gol, numai că nimeni n-a văzut. El nu avea ce să caute acolo, să iasă din poartă, pentru că atacantul celor de Craiova avea soluții foarte reduse de a marca, din acea poziție. Iar, la golul doi, a fost o greșeală mare de plasament, de concentrare poate. 

N-ai voie să fii atât de rău plasat. Cred că a fost și o neatenție. El era mai preocupat să-și dirijeze fundașii, decât la lovitură. Problema e că echipa se bazează pe el. 

A făcut și meciuri bune în acest campionat, dar face și greșeli, pe care n-ar trebui să le facă, pentru că e și în vizorul echipei naționale. Acum, nu mai putem spune că e lipsit de experiență”, a declarat Duckadam potrivit Fanatik. 

Vlad e valoros, dar are momente când i se fură memoria, atenția! Nu știu, e în nori, pe undeva.

- Gigi Becali, patron FCSB

Andrei Vlad și-a recunoscut eroarea de la gol: „Trebuie să corectez asta cât mai repede”

Vlad a vorbit despre faza din care oltenii au marcat golul de 2-1, reproșându-și ușurința cu care Baeten l-a învins din lovitură liberă.

„Puteam să fac mai mult, nu știu dacă a fost o execuție atât de bună. Dar nu am ce să fac, trebuie să corectez asta cât mai repede și să nu se mai întâmple. Am fost lent. O fracțiune de secundă, cât mi-am aruncat ochii în careu, și nu am mai ajuns la minge”, a declarat Andrei Vlad la flash-interviu.

3este nota primită de Andrei Vlad în Gazeta Sporturilor de astăzi, pentru prestația cu FCU

VIDEO Iulian Cristea, supărat după FCSB - FCU Craiova 2-2: „Nu știu de ce am primit al doilea galben, nu am simulat”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.