Liga 1

FCSB vrea alți doi fotbaliști din Liga 1! Pentru cine negociază Gigi Becali

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 07 February 2022

După egalul pe care FCSB cu FCU Craiova, scor 2-2, Gigi Becali s-a decis să investească din nou în transferuri. După ce l-a adus deja pe Malcom Edjouma de la Botoșani, finanțatorul vicecampioanei este decis să mai aducă încă doi fotbaliști de la moldoveni.

Este vorba despre mijlocașul Enriko Papa (28 de ani), fotbalist intrat în ultimele 6 luni de contract cu trupa lui Croitoru. Becali încearcă să-l ia încă din această iarnă pe albanez pentru a întări mijlocul terenului, acolo Șut și Oaidă nu impresionează, anunță Telekom.

Informația este confirmată și de sursele GSP. Becali a discutat cu Valeriu Iftime pentru a afla ce pretenții financiare are pentru Papa.

Celălalt fotbalist este Joyskim Dawa, fundaș central pe care FCSB l-a mai dorit în această iarnă. Potrivit sursei citate, Iftime este dispus să-l cedeze dacă Botoșani câștigă două din următoarele 3 meciuri din Liga 1.

14 februarieeste data când se închide perioada de transferuri în Liga 1

Gigi Becali, încântat de Dawa: „Îmi place, dar colaboratorii nu-l vor”

Gigi anunțase de curând că mai căuta un fundaș central fiindcă era dezamăgit de prestațiile lui Andrei Miron, ceea ce înseamnă că Dawa ar fi titular în play-off, în cuplu cu Iulian Cristea sau cu Paulo Vinicius, dacă FCSB și FC Botoșani se vor pune de acord.

„Mie îmi place de Dawa, dar colaboratorii mei nu-l vor. El mai are contract și Iftime cere mai mult. Eu pe Dawa l-am văzut prima dată. Dacă ar fi după mine, l-aș lua, dar mai fac și cum zic colaboratorii mei. Câteodată mai fac ca ei, când e de dat bani. El e fundaș central, dă cu capul, dă și goluri”, spunea Becali la Digisport.

Am fost întrebat și de Dawa, dar nu sunt dispus să-l dau. Nu putem vinde toți jucătorii. El mai are contract încă 2 ani și jumătate și nu sunt în pericol să-l pierd. Nu se pune problema să plece.

- declara Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, miercuri pentru GSP.ro în urmă cu 4 zile

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații după FCSB - FCU Craiova: „Fotbalist ca el nu am mai avut de la Mutu”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.