Campionate

S-a întors roata! Dortmund „a furat” un om de bază de la rivala Bayern

Lewandowski, Sule și Sane foto: gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 februarie 2022

Niklas Sule (26 de ani), fundașul central german, a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Bayern Munchen și a refuzat ultima ofertă de prelungire a contractului cu bavarezii.

UPDATE 17:30 / Sule s-a înțeles cu Dortmund

Niklas Sule a fost anunțat oficial de Borussia Dortmund, marea rivală a lui Bayern Munchen. Fundașul central neamț va evolua acolo începând cu startul sezonului 2022/2023.

În ultimii ani, Bayern a obișnuit să cumpere oamenii de bază ai lui Dortmund. Printre ei s-au numărat Lewandowski, Gotze sau Hummels. Roata s-a întors odată cu această mutare!

Volker Struth, agentul internaționalului german, a anunțat că Sule o va părăsi pe Bayern la vară, dar nu a dat detalii despre viitorul club al acestuia.

Bayern Munchen îl pierde gratis pe Niklas Sule

Potrivit bavariafootballworks.com, fundașul central este deja pe lista unor cluburi de top din Europa, precum Real Madrid, FC Barcelona și Chelsea. Sule este de asemenea dorit și de cea mai bogată echipă din lume, Newcastle United.

35 de milioane de euroeste cota fundașului, potrivit transfermarkt.com

„Ne-am întâlnit cu Bayern, am avut o discuție despre prelungire. Le-am spus celor din club că jucătorul nu este încă hotărât. Niklas m-a sunat însă de Crăciun și mi-a spus: «Nu vreau să mai rămân la Bayern». Nu a fost vorba de bani”, a declarat agentul lui Sule.

Niklas Sule, palmares impresionant cu Bayern Munchen

Fundașul central a fost cumpărat de campioana Germaniei în urmă cu 5 ani, de la Hofenheim. Bayern plătea atunci 20 de milioane de euro pentru Sule. Internaționalul german a devenit un jucător de bază pe Alianz Arena, unde a câștigat 4 titluri în Bundesliga, un trofeu UEFA Champions League și două Cupe ale Germaniei.

43de meciuri a jucat Sule pentru naționala Germaniei

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.