Liga 1

Gigi Becali intră la negocieri după ultimul meci al etapei: „Poate să plece pe un preț bun” + Jucătorul de care nu se poate apropia: „Nu e de vânzare”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, este dispus să îl cedeze pe Joyskim Dawa (25 de ani) la FCSB.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 februarie 2022

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, este dispus să îl cedeze pe Joyskim Dawa (25 de ani) la FCSB. Spune că discuțiile finale vor fi purtate după meciul de astăzi, pe care moldovenii îl dispută în compania lui Dinamo. 

Gigi Becali l-a luat de la Botoșani în această iarnă pe mijlocașul Malcom Edjouma. Finanțatorul celor de la FCSB mai are două ținte din tabăra moldovenilor, pe fundașul Joyskim Dawa și pe mijlocașul Enriko Papa. Valeriu Iftime este dispus să renunțe doar la primul. 

„La Dawa este discutabil, la un preţ bun poate să plece. Marius Croitoru face lotul, nu eu. Azi nu negociez cu nimeni. După meciul de diseară pot să negociez. Ultima discuţie pe care pot să o am pentru un transfer sau pentru Dawa va fi după meciul cu Dinamo”, a spus Valeriu Iftime, la Telekom Sport. 

Papa nu e de vânzare: „El și Croitoru nu pleacă de la Botoșani”

Iftime nu concepe însă să îl piardă pe albanezul Enriko Papa (28 de ani), căpitanul formației: „Papa nu e de vânzare. Dacă la Botoşani ceva nu e de vânzare, e vorba despre antrenorul Marius Croitoru şi Papa, ca să ştiţi”. 

VIDEO Valeriu Iftime: „Play-out-ul e similar cu retrogradarea! ”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.