Liga 1

Repetenți pe linie în Botoșani - Dinamo 4-0 » Cine a jucat de nota 2!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 February 2022

Dinamo a pierdut din nou rușinos, de data asta pe terenul lui FC Botoșani, 0-4.

Formația lui Flavius Stoican a avut o prestație dezamăgitoare, în special în ofensivă, iar trupa din „Ștefan cel Mare” este tot mai departe de salvarea de la retrogradare.

Niciun dinamovist nu a luat mai mult de 4 în caseta din Gazeta Sporturilor

Evoluția „câinilor” se vede și în notele primite din partea Gazetei Sporturilor. Niciun dinamovist nu a primit mai mult de 4. Dar și așa, doar patru jucători, Andrei Radu, Jonathan Rodriguez, Azankpo și Ivanov, au luat această notă. Restul au fost sub 4!

Figueiredo, Patriche și Ivanovski au fost cei mai slabi jucători de pe teren și au primit nota 2! Restul „câinilor” au primit 3.

2a fost nota primită de Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo. De partea cealaltă, Marius Croitoru a luat 8

Cel mai bun om al meciului a fost considerat brazilianul Jaja Silva. Acesta a fost notat cu 9.

Am întâlnit o echipă bună, pragmatică, care a profitat de fiecare fază avută. Botoșaniul e echipă de play-off, e clar! Nu vreau să cedăm, nu avem nimic de pierdut. Că luăm un gol, că luăm patru, nu cedăm! O să se întoarcă norocul și spre noi, că prea merg toate împotriva noastră. Statistic am dominat, dar pe tabelă vedem 4 în dreptul adversarului.

E delicat, nu trebuie să ne pierdem încrederea. Am jucători care pot face diferența. Știm când greșim, ne asumăm, nu pierde unul sau celălalt. O să fim o echipă bună în viitorul apropiat. Am jucători buni, e important să nu-și piardă încrederea 
– Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.