Altele

4 români au concurat astăzi la Jocurile Olimpice » Ce rezultate au obținut

Raluca Strămăturaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 February 2022

Jocurile Olimpice de la Beijing, ziua a patra de întreceri. 4 sportivi români au concurat azi: Timea Lorincz, George Colțea, Raul Mihai Popa, Raluca Strămăturaru.

  • Jocurile Olimpice sunt transmise în direct pe TVR (anumite competiții) și Eurosport (zilnic, de la ora 03:00)

Raluca Strămăturaru nu a terminat proba

Din păcate, Raluca Strămăturaru a avut din nou probleme și s-a răsturnat, așa cum s-a întâmplat și luni.  Românca s-a dezechilbrat în curba 13, care a pus probleme mai multor sportive, și  nu a mai reușit să treacă linia de sosire având contact cu sania. Astfel că nu a fost înregistrată cu niciun timp.

Raluca a încercat să se țină de sanie, ca să treacă linia de sosire și timpul ei să fie omologat, dar nu reușit.

Astfel, nu a putut să lupte pentru un loc în finală, unde, oricum, avea șanse mici de calificare după rezultatele de luni.

George Colțea s-a clasat pe 89

În finala la biatlon (20 km individual), George Colțea a fost al 89-lea, din 92 de concurenți. Medalia de aur a fost câștigată de Quentin Fillon Maillet, din Franța. Anton Smolski (Belarus) și Thingnes Johannes (Norvegia) au completat podiumul.

Raoul Popa a terminat pe locul 47

În calificările probei de schi fond (sprint liber), Raoul Popa a ratat clasarea între primii 30, ceea ce i-ar fi adus avansarea în sferturi.

Românul a terminat pe locul 47, din 88. El a avut un timp de 2:59.85, cu 14.82 secunde mai mult decât primul clasat, Lucas Chanavat (Franța).

Timea Lorincz, locul 78

Timea Lorincz, prima reprezentată a României care a concurat azi, a terminat pe locul 78, din 90, în calificările probei de schi fond (sprint liber). Românca a avut un timp de 3:55.15, terminând la 46,12 secunde de prima clasată.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.