Liga 1

Autocarul celor de la UTA, vandalizat la Cluj, înaintea meciului cu CFR » Prima reacție din tabăra arădenilor: „Nu îi putem învinovăți”

+7 Foto
Autocarul celor de la UTA a fost vandalizat

Articol de Maria Olteanu  —  marţi, 08 februarie 2022

UTA s-a deplasat la Cluj pentru partida de astăzi de pe terenul campioanei CFR, confruntare ce contează pentru etapa #25 din Liga 1. 

  • Meciul CFR Cluj – UTA începe la ora 17:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi, Look și Telekom

Arădenii au fost însă primiți cu ostilitate la Cluj și au avut surpriza neplăcută să constate în dimineața meciului că autocarul a fost vandalizat în timpul nopții. 

FOTO. Autocarul celor de la UTA, victima ultrașilor la Cluj

Parcat în fața hotelului Sunny Hill, autocarul a fost vopsit în cursul nopții trecute cu mesaje suburbane. „M**e UTA” a fost scris pe lateralele caroseriei, cu un spray de culoare gri.

Arădenii îi suspectează pe ultrașii lui U Cluj

Pe grupurile suporterilor arădeni, sunt suspectați ultrașii celor de la U Cluj pentru actul de vandalism, mai ales că pe autocarul oaspeților a fost marcat și anul înființării grupării clujene. 

Totuși, oficialii arădeni s-au ferit să-i acuze direct pe suporterii „Șepcilor roșii”. „Autocarul a fost în regulă aseară. Nu îi putem învinovăți pe cei de la U Cluj, pentru că în momentul de față nu avem date sigure care să ne arate că ei ar fi făcut acest gest. Tot ce vă pot spune acum este că poliția a demarat o anchetă care este în curs de desfășurare”, a precizat Tudor Vasil, ofițerul de presă al arădenilor, pentru GSP.ro. 

UTA, victimă și cu Rapid

Nu este pentru prima dată când autocarul arădenilor este ținta ultrașilor. În toamna anului 2020, UTA s-a impus în „Ștefan cel Mare” în fața lui Dinamo, iar la scurt timp după victorie autocarul grupării ardelene a fost vandalizat de către suporterii celor de la Rapid. Parbrizul a fost vopsit în culorile clubului giuleștean, iar pe caroserie a fost scris „Rapid 1923”.

Citește și alte știri despre UTA:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.