Liga 1

Pintilii pune sare pe rană: „Nu aș plânge dacă Dinamo ar retrograda. E doar vina lor”

Mihai Pintilii are mai multe derby-uri cu Dinamo în CV // foto: Imago Images

Articol de Vlad Nedelea  —  Tuesday, 08 February 2022

Mihai Pintilii (37 de ani), cel care l-a înlocuit pe Toni Petrea, infectat cu COVID-19, la conferința de presă premergătoare meciului Academica Clinceni - FCSB, a fost întrebat despre situația de la Dinamo.

„Câinii roșii”, rivalii tradiționali ai roș-albaștrilor, trec prin momente extrem de delicate. Au doar 12 puncte adunate în 24 de etape, iar luni au fost umiliți la Botoșani, 0-4.

Salvarea de la retrogradare, un scenariu dificil de închipuit pentru Dinamo, a fost unul dintre subiectele despre care Pintilii a discutat în conferința de presă de astăzi.

Mihai Pintilii: „Retrogradarea lui Dinamo ar fi o pierdere pentru fotbalul românesc. Dar nu aș plânge”

„Pentru fotbalul românesc, retrogradarea lui Dinamo ar fi o pierdere. Dacă mă întrebi pe mine, fiind rival, nu aș plânge dacă ar pica în B. Dacă pică, e doar din vina lor. Ei știu ce au de făcut. E păcat pentru fotbalul românesc, ar dispărea încă o echipă de tradiție. Doar de asta mi-ar părea rău.

E vina lor, a oamenilor care conduc acolo. Probabil nu au gestionat bine lucrurile și din cauza asta s-a ajuns aici. Păcat de suporterii dinamoviști, era frumos la derby-uri. Eu sper să se salveze, pentru fotbalul românesc, pentru a avea derby-uri cu stadionul plin pe Arena Națională. E altceva, simți că ești fotbalist, eu așa simțeam”, a declarat delegatul celor de la FCSB.

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.