Campionate

Moment de pomină în Serie A! Un jucător a vrut să ia galben pentru a-și ispăși suspendarea într-un moment favorabil, însă arbitrul i-a stricat planurile

Alessandro Buongiorno // Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 februarie 2022

Alessandro Buongiorno (22 de ani), fundașul lui Torino, și-a scos tricoul chiar înainte să fie schimbat în meciul cu Udinesse pentru a primi cartonaș galben, cu scopul de a-și ispăși suspendarea în meciul cu Venezia. Italianul a vrut să fie astfel sigur de prezența în derby-ul cu Juventus de peste două etape.

Planurile lui Buonogiorno au fost stricate însă de „centralul” partidei, care în loc să-i arate cartonașul galben a mers la el și i-a făcut semn să părăsească rapid terenul.

A vrut să se asigure ca va juca împotriva lui Juventus, dar a provocat un moment comic

În minutul 52 al meciului, cu Pobega gata să intre în locul său, Buongiorno s-a apropiat de margine, cu ochii către arbitru, iar apoi și-a scos tricoul în căutarea avertismentului. Când a remarcat indiferența arbitrului, fundașul lui Torino a făcut chiar un gest în care arăta către „central” că trebuie să primească „galben”. Fără succes însă.

Torino a pierdut dramatic, scor 2-0, pe terenul lui Udinese, cu două goluri primite în prelungirile partidei. Mandragora, mijlocașul torinezilor, a primit cartonașul roșu în minutul 92. Gazdele au punctat apoi de două ori, prin Molina (93) și Pussetto (97).

Torino a ratat astfel șansa de a se apropia de locurile ce duc în cupele europene. Gruparea torineză ocupă locul 10, cu 32 de puncte, cu 7 mai puține decât Lazio, ocupanta locului 6.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.