Liga 1

„Dărâmat” de Dan Petrescu » Cum a fost surprins jucătorul lui CFR după meciul cu UTA

+25 Foto
Mihai Bordeianu, consolat de Adrian Păun // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de Raed Krishan (foto)  —  marţi, 08 februarie 2022

Introdus pe teren în minutul 62 al meciului dintre CFR Cluj și UTA, final 0-0, Mihai Bordeianu (30 de ani) a fost înlocuit la doar 22 de minute distanță. După meci, a rămas pe banca de rezerve, părând puternic afectat de cele întâmplate. 

Dan Petrescu a „dărâmat” unul dintre cei mai titrați jucători ai campioanei prin deciziile luate astăzi.

În minutul 62 al meciului cu UTA, antrenorul „vișiniilor” l-a aruncat în luptă pe „închizătorul” Mihai Bordeianu. Scorul a rămas 0-0, iar în minutul 84, în căutarea golului, Dan Petrescu a mai introdus un atacant, pe Sergiu Buș.

Sacrificat a fost tocmai Bordeianu, care a părăsit astfel terenul după 22 de minute. Un moment jenant, care și-a lăsat amprenta asupra fotbalistului.

Mihai Bordeianu, „dărâmat” după deciziile lui Dan Petrescu din UTA - CFR Cluj 

La aproximativ 20 de minute după finalul meciului, Bordeianu încă stătea pe banca de rezerve. Vizibil afectat de cele întâmplate, Mihai a fost, în cele din urmă, consolat de colegul Adrian Păun.

De altfel, deciziile lui Dan Petrescu l-au nedumerit și pe Gabi Balint. Fostul atacant a declarat la „DigiSport Special” că „am văzut ceva ce nu am înțeles astăzi. Îl scoate pe Neguț, îl bagă pe Bodeianu, jucător mai defensiv, apoi îl scoate pe Bordeianu și-l bagă pe Buș. De ce nu ai făcut schimbarea din prima? Aici nu l-am înțeles pe Dan. Probabil se întâmplă ceva”.

Despre această situație a vorbit chiar Dan Petrescu, în interviul de la final. „Bursucul” a spus că „îmi pare rău de Bordeianu, dar a trebuit să risc și să joc cu doi atacanți”.

6 trofeea câștigat Bordeianu alături de CFR Cluj: 4 campionate și două supercupe

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.