Liga 1

Mihai Iosif, după a treia remiză consecutivă: „Viața nu a început și nu se termină cu mine la Rapid”

+33 Foto
Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 februarie 2022

Mihai Iosif (47 de ani), antrenorul de la Rapid, a criticat starea terenului din Voluntari după remiza împotriva echipei ilfovene, scor 0-0, și a abordat posibilitatea de a fi demis: „Viața nu se termină și nu a început cu mine la Rapid”. 

„A fost un meci disputat, pe un teren sub nivelul Ligii 1, foarte, foarte prost. În prima repriză am jucat foarte bine, am stat bine pe teren, dar nu a intrat mingea în poartă. Ei au avut vreo două șanse în repriza a doua. Cam ăsta a fost meciul.

Dacă data trecută am spus că au ieșit schimbările, astăzi nu. Nu îmi reproșez asta. Sunt jucători, trebuie să facă diferența, să aducă un plus. Câteodată ești inspirat, cum am fost cu UTA, astăzi nu am fost”, a spus Iosif la microfonul Look Sport. 

Mihai Iosif: „Viața nu a început și nu se termină cu mine la Rapid”

>

Întrebat despre posibilitatea ca acesta să fi fost ultimul său meci la Rapid, având în vedere seria de 6 meciuri fără victorie, Iosif a spus: 

„Ultimul meci, ultimul mohican... sunt aici, sunt în obiectivul clubului. Nu am câștigat, dar nici nu am pierdut. Nu mă interesează nimic. Eu fac tot ceea ce pot, cu siguranță atât eu, cât și colegii mei cred că am făcut lucruri mărețe la Rapid. 

Suntem o nou-promovată, poate nu chiar la nivelul pe care ni-l dorim. Viața nu se termină și nu a început cu mine la Rapid, oricând putem antrena sau juca în altă parte”.

Avem numai egaluri, zici că jucăm în campionatul din Italia în anii 90. Avem șanse matematice pentru play-off, vom lupta până la capăt. Șansele sunt chiar reale. Atât timp cât există, vom da totul pe teren, pentru a realiza obiectivul din vestiar.

- Mihai Iosif, antrenor Rapid 

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.