Liga 1

Abia ajuns la Voluntari, Budescu pregătește terenul pentru un transfer în vară: „Mă văd jucând acolo, dacă vor și ei”

+33 Foto
Constantin Budescu, FC Voluntari

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  marţi, 08 februarie 2022

Constantin Budescu (32 de ani), mijlocașul celor de la FC Voluntari, spune că și-ar dori să joace pentru Petrolul Ploiești, în Liga 1.

La finalul meciului dintre FC Voluntari și Rapid, în care a fost introdus pe teren în minutul 71, Budescu a fost întrebat dacă s-ar vedea jucând la Rapid.

Constantin Budescu: „Aștept să promoveze Petrolul, m-aș vedea jucând la ei”

>

M-aș vedea jucând la o echipă ca Petrolul, aștept să promoveze în vară, pentru că sunt foarte aproape, și vom vedea ce se va întâmpla. Am semnat aici pe 4 luni, vom vedea din vară. Dacă vor promova și vor și cei de acolo...”, a răspuns experimentatul mijlocaș, care și-a început cariera chiar la formația ploieșteană.

După 16 etape din Liga 2, Petrolul are locul în play-off-ul de promovare asigurat. „Lupii galbeni” sunt primii în eșalonul secund, cu 14 victorii și doar două înfrângeri, la 9 puncte deasupra locului 3, cel care duce la barajul cu o formație din prima ligă.

Ce a mai declarat Budescu după FC Voluntari - Rapid

Sunt foarte bine, aproape de 100%, sper să fie din ce în ce mai bine. Că nu am fost titular? Sunt decizii tactice, nu le pot discuta eu. Am intrat, am încercat să-mi fac treaba cât pot de bine. Nu am nicio problemă aici, totul a decurs foarte bine până acum. Probabil, pe viitor, voi juca și titular, voi vedea.

Suntem aproape de play-off, probabil și din cauza aceasta este o oarecare presiune. Ne agățăm de fiecare punct, încercăm să rămânem în play-off, este altceva să joci acolo. Alți bani, alte chestii. Formăm un grup unit, merităm să fim în play-off. Dacă vom ajunge acolo, nu vom face act de prezență, vom încerca să fim cât mai sus.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.