Liga 1

Tănase, replică pentru Becali: „Așa e nea Gigi, mai glumeț. E bine că am jucat mai mult azi”

+13 Foto
Clinceni - FCSB 0-3 | Florin Tănase, autorul unei „duble” cu Academica, a spart gheața în noul an cu primele goluri.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 February 2022

Clinceni - FCSB 0-3 | Florin Tănase, autorul unei „duble” cu Academica, a spart gheața în noul an cu primele goluri.

„Sunt bucuros că am reușit să marchez, că am câștigat și că ne-am apropiat de CFR. De-acum înainte, să ne uităm mai mult la noi și să nu ne mai încurcăm până intrăm în play-off”, a declarat Tănase la Look Sport+.

Florin Tănase: „Nu mai avem voie să facem pași greșiți!”

>

Întrebat despre criticile patronului, Tănase a replicat: „Îl știți pe nea Gigi, e mai glumeț. Mă bucur că am jucat mai mult azi (n.r. - aluzie la faptul că a fost schimbat la pauză cu Dinamo), o să-mi intru ușor, ușor în ritm. Sunt convins că vom face meciuri bune în continuare”.

Despre transferul ratat și în această iarnă, Tănase a comentat: „Probabil și fără să vrei te gândești la transfer, mai ales când auzi discuții concrete. Dar s-au încheiat negocierile, iar acum sunt cu gândul aici, vrem doar să ne apropiem mai mult de CFR”.

Duminică vom avea un meci dificil, cu Chindia, o echipă care se apără foarte bine. Nu va fi ușor, trebuie să fim concentrați și să ne gândim la acest joc. Noi nu mai avem voie să facem pași greșiți!
Florin Tănase, FCSB

Cele mai tari imagini din Clinceni - FCSB

Cum stau Clinceni și FCSB în clasament

FCSB, la 6 puncte de CFR Cluj

Fără victorie în noul an, CFR Cluj mai are doar 6 puncte avans față de FCSB, singura urmăritoare rămasă în lupta la titlu. Ar rămâne 3 puncte după începerea play-off-ului, diferență care poate fi redusă cu numai un succes al roș-albaștrilor într-un meci direct.

Citește mai multe știri despre Clinceni - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.