Stranieri

Mitriță, erou la PAOK » A calificat echipa în ultima clipă în semifinalele Cupei Greciei!

Alex Mitriță // Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 09 februarie 2022

Răzvan Lucescu a trecut în această seară cu PAOK Salonic în semifinalele Cupei Greciei, la capătul meci incredibil, câștigat grație golului marcat de Alex Mitriță (27 de ani) în finalul prelungirilor: 2-1 cu AEK, chiar la Atena.

În urmă cu trei săptămâni, după 0-0 în turul „sferturilor” Cupei Greciei, acasă, cu marea rivală AEK, Răzvan Lucescu declara: „Noi suntem avantajați, chiar dacă vom juca în deplasare. Un singur gol al nostru va fi suficient pentru a ne califica”.

Au stat cinci minute să valideze golul de 1-0

Nu a fost atât de ușor. Din contră. În această seară, în manșa secundă de la Atena, AEK a deschis scorul, târziu, în minutul 83. Simoes a înscris, un gol validat după alte cinci minute de VAR. A fost analizat un posibil ofsaid. Până la urmă, a rămas 1-0.

PAOK, două goluri în două minute, în prelungiri

Alb-negrii s-au repezit în atac și, până la final, i-au asediat pe atenieni. Au reușit să întoarcă rezultatul când nimeni nu se mai aștepta. În minutele de prelungire. Kurtic a egalat, bară-gol (90+5), iar Alex Mitriță a punctat decisiv, în ultima clipă (90+7). 1-2, PAOK e în semifinalele Cupei.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.