Stranieri

Ronaldo Deaconu a semnat cu noua echipă: „Gata, am plecat din România”

Ronaldo Deaconu (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a semnat în China. Liber de contract după despărțirea de Gaz Metan, Rony nu a vrut să dezvăluie numele echipei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 February 2022

Ronaldo Deaconu (24 de ani, mijlocaș ofensiv) a semnat în China. Liber de contract după despărțirea de Gaz Metan, mijlocașul nu a vrut să dezvăluie numele echipei.

„Am semnat în altă parte, nu în România, dar durează mai mult formalitatea şi mi-au spus cei de acolo că până nu pun toate detaliile la punct să nu spun. Am semnat în afara Europei. 

Am semnat un contract foarte bun în China. Am zis că ori merg la o echipă care să fie o bună rampă de lansare ori una care să fie foarte bună din punct de vedere financiar. Am ales varianta a doua”, a declarat Deaconu la Telekom Sport.

Deaconu a plecat de la Gaz Metan

Deaconu era la Gaz Metan din vara lui 2020. A crescut la Academia Hagi, juniorii lui Feyenoord și Twente și a mai jucat la ASA Tg. Mureș, Concordia, HNK Gorica și Sepsi.

1.200.000 de euroe cota lui Deaconu, potrivit transfermarkt

14 goluriși 22 de pase de gol are Deaconu la Gaz Metan, în 59 de meciuri

De Ronaldo Deaconu s-au mai interesat recent Greuther Furth (Germania), Vfl Bochum (Germania), Wisla Cracovia (Polonia), Sturm Graz (Austria) și mai multe formații din Turcia.

Pe urmele lui Nicolae Stanciu

Transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia la Wuhan Three Towns (China) e rezolvat de mai bine de o săptămână, dar jucătorul nu poate „zbura” spre noua echipa pentru a începe antrenamentele. Motivul? Chinezii sunt ocupați cu evenimentele dedicate intrării în Anul Tigrului de Apă.

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.