Liga 1

A semnat! Rapid a anunțat că jucătorul va îmbrăca tricoul vișiniu până în 2024: „Ducem legenda mai departe”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

Primul rapidist filmat pe noua arenă din Giulești a fost goalkeeper-ul Horațiu Moldovan (24 de ani). Acesta și-a pus semnătura pe un nou contract cu formația vișinie și va evolua la echipa lui Mihai Iosif până în anul 2024.

Oficialii bucureșteni au organizat o prezentare cum se cuvine pentru a anunța că portarul Moldovan tocmai ce și-a prelungit înțelegerea cu echipa feroviară. Jucătorul de 24 de ani a fost protagonistul unui clip video făcut pe noul stadion.

25de partide a evoluat Moldovan în actualul sezon în tricoul celor de la Rapid

Horațiu Moldovan a semnat până în 2024

Ajuns în Giulești în urmă cu fix un an de la UTA Arad, portarul Rapidului a oferit și prima declarație, după ce și-a prelungit înțelegerea cu echipa.

„Inima mea bate acum doar pentru Rapid. În familia Rapid am trăit cele mai frumoase clipe ca fotbalist. Rămân cu voi ca să ducem legenda mai departe!”, a declarat Horațiu Moldovan.

În 39 de partide în tricoul Rapidului, Moldovan a primit 41 de goluri. În actualul sezon, acesta a fost integralist.

Horațiu Moldovan a intrat în circuitul echipei naționale

După ce a reușit să nu primească gol în primele șase etape din Liga 1, Horațiu Moldovan a ajuns în atenția selecționerului Mirel Rădoi. Acesta l-a convocat inițial pentru dubla din luna octombrie cu Germania și Armenia, iar o lună mai târziu l-a chemat la lot și pentru întâlnirile cu Islanda și Liechtenstein.

750.000 de euroeste cota de piață a jucătorului, potrivit Transfermarkt

>

Citește alte știri despre Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.