Campionate

Încă un scandal sexual la Ajax! » Fotbalist acuzat de viol

Donny Warmerdam/ FOTO: Ajax Youth Academy

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

Donny Warmerdam (20 de ani), mijlocaș defensiv la echipa de tineret a lui Ajax, este acuzat de viol de către o tânără de 19 ani.

Ajax primește astfel o nouă lovitură, după ce Mark Overmars, directorul sportiv al clubului, și-a dat demisia din cauza mai multor acuzații de hărțuire sexuală.

Donny Warmerdam, acuzat de viol

Potrivit presei din Țările de Jos, mijlocașul lui Ajax este acuzat de viol de către o tânără de 19 ani. Agresiunea s-ar fi petrecut în urmă cu 6 luni.

Jurnalistul Dennis Schouten a relatat versiunea victimei, în cadrul emisiunii Roddel Talk: „A fost la o petrecere în Voorhout în urmă cu șase luni, unde a fost prezent și jucătorul. Acolo s-au sărutat, după care el a târât-o la etaj. El voia mai mult decât sărutări, deși ea spunea clar că nu vrea mai mult. Cu toate acestea, el i-a rupt pantalonii în bucăți. Am văzut imaginile”.

Marc Overmars, acuzat de hărțuire sexuală

Marc Overmars, fostul director sportiv al lui Ajax, și-a dat demisia la începutul acestei săptămâni, după ce a fost acuzat de mai multe femei din cadrul clubului de hărțuire sexuală.

„Îmi este rușine. Săptămâna trecută, am fost confruntat cu mai multe reacții asupra comportamentului meu și a modului cum a fost resimțit de alte persoane. Din păcate, nu am realizat că am depășit limitele, ceea ce a devenit evident în ultimele zile. Mă apăsa o presiune enormă.

Le-am cerut scuze tuturor. Mi-am dat seama ce am făcut, însă e prea târziu. Nu văd altă opțiune decât să părăsesc clubul”, a declarat Overmars.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.