Liga 1

FCSB și CFR Cluj, război cu toate armele pe masă pentru Omrani! » Gigi Becali l-a sunat astăzi pe fotbalist: „Acestea sunt sumele pe care mi le-a cerut. Transfer realizabil!”

Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 February 2022

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, declarase în această dimineață că speră ca relația pe care Billel Omrani (28 de ani) o are cu Dan Petrescu să fie decisivă în semnarea unei noi înțelegeri cu formația „feroviară”. Gigi Becali a contraatacat puțin mai târziu și l-a sunat direct pe fotbalist. 

  • Becali a anunțat că îl dorește pe Billel Omrani (28 de ani), intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR
  • În negocierea pe care a avut-o cu CFR, atacantul în vârstă de 28 de ani a cerut un salariu de 540.000 de euro anual plus un bonus la semnarea unei noi înțelegeri! Un astfel de contract nu plătește nimeni din Liga 1!

Cristi Balaj: „Omrani și Dan Petrescu au o relație specială”

„Cu Omrani s-a discutat, oferta este mai bună decât ce avea înainte. El a mărturisit că vrea să rămână, că se înțelege foarte bine cu Dan Petrescu. Au o relație foarte bună. El știe să îl motiveze. Au fost prezentate și niște cuvinte neortodoxe, cred că pentru Omrani, dar cunosc relația pe care o au cei doi. 

Mai mult, ei își petrec după-amiezele împreună, merg la piscină amândoi. Omrani se simte bine la Cluj, nu văd de ce nu ar continua aici”, a spus Cristi Balaj, la Pro X. 

Gigi Becali, astăzi: „L-am sunat pe Omrani. Vrea 45.000 de euro pe lună”

În timp ce Cristi Balaj vorbea despre viitorul lui Omrani, Gigi Becali a încercat să îl sune pe atacant. 

„Am vorbit cu el acum o oră. Nici nu credea că sunt eu. I-am zis: dă-mi-l pe Dan Petrescu, pe Bordeianu, că ei îmi cunosc vocea. Erau la masă. Atunci mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro/lunar și vreo 400.000 de euro la semnătură. Asta dorește el. E ceva negocial, posibil să se realizeze”, a spus Becali, potrivit Pro X. 

Ofertele nu se fac prin ziare. Am înțeles că s-au făcut ceva legături cu transferul lui Bălgrădean. Nu mai există persoanale care au făcut transferul, modul de lucru e total diferit. Mihai Stoica a salutat acest lucru. Am salutat și eu reacția lui. Am demonstrat că suntem cât se poate de fair-play, dovadă cazul Braun. Dorim același tratament din partea cluburilor care discută cu jucătorii noștri.
- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

VIDEO Marius Bilașco despre situația lui Omrani: „Cred că, într-un final, Omrani va accepta oferta propusă de noi”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.