Liga 1

Șefii lui CFR Cluj acuză, în cazul MM Stoica: „Nu ni se pare normal”

Cristi Balaj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

Cristi Balaj (50 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, intervine în duelul declarațiilor dintre Dan Petrescu și Mihai Stoica.

Antrenorul lui CFR Cluj s-a declarat uimit de faptul că lui MM Stoica îi este permis să lucreze atât la un club de fotbal, cât și la o televiziune. Totuși, Balaj omite să amintească faptul că gruparea din Gruia are un om într-o ipostază identică, exact la același post TV, Telekom Sport, pe Marius Bilașco.

Cristi Balaj: „Noi nu ne permitem să vorbim despre antrenorii și jucătorii echipelor adverse”

Într-o intervenție la Pro X, președintele campioanei României a declarat că nu este normal ca un angajat al unui club să fie angajat la o televiziune, împărtășind opinia lui Dan Petrescu.

„Regulamentul Comisiei de Disciplină este foarte clar, nu permite așa ceva. Nu este normal să plătești un reprezentant al unui club să vorbească de adversarele din competiție.

Noi, cei de la CFR Cluj, nu o să ne permitem să vorbim despre antrenorii și jucătorii echipelor adverse. Nu este corect să fie încurajați, iar comisiile de disciplină să privească cu nepăsare sau anumite televiziuni să îi plătească să vorbească despre CFR Cluj. Nu este corect să vorbești și să ai anumite expresii jignitoare, ironice la adresa adversarilor, pentru că noi la rândul nostru suntem un model de comportament față de adversarele noastre”, a spus Cristi Balaj.

Cristi Balaj: „Este normal ca Dan Petrescu să aibă ceva de spus”

Președintele de la CFR Cluj a declarat că răspunsul lui Petrescu este normal, având în vedere că MM Stoica a vorbit despre acesta la Telekom Sport.

„Este normal ca Dan Petrescu să aibă ceva de spus, pentru că este cel care decide primul 11, cine intră sau iese în fiecare meci. Dan Petrescu participă la transferuri alături de noi, este antrenorul pe care Federația l-a dorit la echipa națională, este un fost jucător pe care noi l-am privit și admirat atunci când a avut rezultate”, a mai spus Cristi Balaj la Pro X.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.