Campionate

Noul numărul 10 al lui Newell's poartă numele Messi » Ce legătură are Joaquin cu Leo

Joaquín Messi, noul număr 10 al celor de la Newell's Old Boys

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 10 februarie 2022

Joaquín Messi are 19 ani, s-a născut la 52 km de Rosario și joacă din 2011 la același club unde a descoperit fotbalul Lionel Messi, căpitanul Argentinei. Dar este numai o coincidență de nume.

După mai mult de două decenii, Newell's Old Boys are un nou Messi. La echipa de juniori care joacă în Copa Libertadores U20, numărul 10 e Messi. Joaquín Messi.

Joaquin Messi: „În satul meu, sunt trei familii distincte cu acest nume”

Recent, tânărul argentinian a dat un interviu pentru site-ul dedicat Copei Libertadores, citat de Mundo Deportivo. Nu are nicio legătură de rudenie cu Leo. Coincidență de nume, de club, de număr. Joaquín s-a născut la Coronel Arnold, un sat situat la 52 de kilometri de Rosario, are 19 ani și evoluează din 2011 la academia lui Newell's. 

Mulți m-au întrebat dacă sunt rudă cu Messi. Nu. În satul meu, sunt trei familii distincte cu acest nume”, a declarat Joaquín, supranumit „El Otro Messi” (celălalt Messi).

Joaquin Messi: „Mie puteți să-mi dați orice număr. 10 e al lui”

I-ar plăcea să joace la Newell's alături de Leo. „Ar fi cel mai frumos lucru al vieții mele. Ar fi ceva impresionant”. I-ar ceda bucuros tricoul cu 10: „Mie puteți să-mi dați orice număr. Important e să joc. 10 e al lui”.

Leo Messi și-a început cariera la Newell's Old Boys

Messi a crescut la Newell’s Old Boys din 1995 până în 1999, când a plecat în Spania, la Barcelona. Potrivit datelor din Rosario, Messi a marcat 234 de goluri în acea perioadă, în 176 de meciuri.

VIDEO Primul gol al lui Messi din 2022

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.