Liga 1

Mutarea ținută secret în lumea impresarilor: „Eu și Anamaria Prodan am vrut să ne cuplăm. O spun în premieră”

+78 Foto
Impresarul Cristea Opria a povestit, în direct la GSP Live, cum a încercat să creeze o firmă de impresariat împreună cu Anamaria Prodan, pentru a concura cu familia Becali.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

Impresarul Cristea Opria a povestit, astăzi, în direct la GSP Live, cum a încercat să creeze o firmă de impresariat împreună cu Anamaria Prodan, pentru a concura cu familia Becali. 

Polul de putere creat de Giovanni și Victor Becali a dus la multe alianțe în lumea agenților români. O astfel de legătură a fost la un pas să se concretizeze în urmă cu mai bine de 10 ani, când Anamaria Prodan, Cristea Opria și regretatul Dumitru Tudor au dorit înființarea unei agenții. Dezvăluirea a fost făcut de Opria, la GSP Live. 

VIDEO Cristea Opria: „Eu și Anamaria Prodan am vrut să facem o firmă mare de impresariat”

>

„Eu am fost înaintea Anamariei în impresariat. Am vrut să ne cuplăm, o spun în premieră. Am mers în Italia, la Mutu, când juca la Florența, să facem o firmă de impresariat, ca să îl detronăm pe Giovanni Becali. A fost și Dumitru Tudor, Dumnezeu să-l ierte!, cu noi. Bineînțeles că nu s-a realizat. 

Eu nu am fost de acord. Aveam o grămadă de jucători, ei ce aveau? Eu aveam 32 de jucători, ei nu aveau ce nume să îmi dea. Anamaria a fost cu mine, a venit cu Mitică. Am zis să facem o firmă mai mare, să lucrăm toți împreună. 

Am fost cu Mutu la masă, am mai stat de vorbă. Ana era mai prietenă cu el. Am stat o seară la discuție, că facem, că dregem, când am revenit în România nu am mai făcut nimic. Adi era semnat cu Moggi”, a spus Cristea Opria, la GSP Live. 

Anamaria a avut și șansă. A avut soțul antrenor. Și eu, dacă aveam pe cineva antrenor... Ana e o fată isteață, deșteaptă, îi fuge mintea la tot felul de manevre, e numărul 1. S-a descurcat. Avem o relație foarte bună, vorbim.
- Cristea Opria, la GSP live

Impresarul Cristea Opria, un fan împătimit al poker-ului

Vezi și alte dezvăluiri făcute la GSP Live: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.