Liga 1

Roger, de-acum la CFR Cluj! Balaj a făcut anunțul

Roger, de-acum la CFR Cluj! Balaj a făcut anunțul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

CFR Cluj a anunțat luna trecută transferul mijlocașului ofensiv brazilian Roger (25 de ani), fotbalistul celor de la UTA. Înțelegerea inițială era valabilă din vară, dar, după negocieri între campioană și arădeni, jucătorul va veni în Gruia de-acum.

„La Roger am ajuns la o înțelegere cu clubul, încercăm să finalizăm până se încheie perioada de transferuri (n.r. pe 14 februarie 2022)”, a declarat președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, la Telekom Sport.

Nu aceeași soluție s-a găsit în cazul fundașului german Christopher Braun (30 de ani), de la FC Botoșani, care va rămâne în Moldova până în vară, după ce a ajuns la un acord cu CFR în această iarnă.

„La Braun nu am ajuns la o înțelegere, rămâne în continuare la FC Botoșani. E un jucător foarte bun, ni l-am fi dorit de acum”, a spus Balaj pentru sursa citată.

Din informațiile GSP.ro, arădenii solicitau 200.000 euro pentru a-l lăsa pe Roger în Gruia încă din această lună.

Roger, în duel cu Paul Papp // foto: Imago Images

Roger, noul jucător al lui CFR Cluj, a înscris de 5 ori la UTA 

Roger a ajuns în România în urmă cu un an, în ianuarie 2021, când UTA l-a adus de la Riga, din Letonia. Brazilianul a adunat 50 de meciuri, 5 goluri și 7 pase decisive în tricoul „textiliștilor”. 

Înainte de a ajunge la UTA, Roger a trecut pe la echipe precum Vila Nova, Botafogo, Goiania și Atletico Clube Goianiense (toate în Brazilia), FK Kukesi și KS Kastrioti în Albania plus Riga, în Letonia.

Cota de piață a brazilianului este de 550.000 euro, potrivit Transfermarkt, el fiind al treilea cel mai valoros fotbalist al celor de la UTA după portarul Florin Iacob (800.000 euro) și atacantul David Miculescu (700.000).

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.