Liga 1

Ce nu s-a văzut la TV » Fanii lui Dinamo și-au înjurat jucătorul: „Pleacă odată de aici!”

Continuă conflictul dintre Steliano Filip (27 de ani, fundaș stânga) și fanii lui Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

Continuă conflictul dintre Steliano Filip (27 de ani, fundaș stânga) și fanii lui Dinamo.

Catalogat de suporteri drept capul revoltei din vestiar împotriva fostului antrenor Mircea Rednic, Steliano Filip a fost criticat dur de suporteri în ultima vreme. În replică, Filip a declarat că nu mai suportă presiunea și că vrea să plece. Conducerea l-a anunțat însă că nu-l va lăsa liber.

Astfel, Filip e în prezent prizonier în alb-roșu.

Dinamo - CSU Craiova. Steliano Filip, apostrofat de fanii „câinilor”

Prezent ca un „civil” la partida cu Universitatea Craiova, Filip n-a scăpat de furia celor câteva sute de suporteri dinamoviști prezenți în „Groapă”.

„Iar n-ai, mă, chef de muncă? Pleacă odată de la Dinamo!”, i-au strigat suporterii „câinilor”, care l-au și jignit și înjurat pe Filip.

O parte dintre fani l-au contestat și pe Iuliu Mureșan, considerat vinovat pentru strategia de transferuri și demiterea lui Rednic.

13 meciuria jucat Filip în sezonul acesta din Liga 1. În total, el a adunat 158 de partide în campionat pentru „câini” și a înscris 6 goluri. În echipa națională a adunat 7 selecții

„Campionii, campionii”

Pe măsură ce scorul căpăta proporții, fanii s-au luat și de jucătorii din teren: „Ieșiți, bă, afară! Acum 10 ani, Niculescu și Dănciulescu aveau mașinile vopsite când erau pe locul doi!”.

Pentru a-și ironiza jucătorii, fanii dinamoviști au început să cânte în repriza a doua: „Campionii, campionii”.

Filip depune memoriu

Continuă șicanele și între club și Steliano Filip. Fundașul stânga nu a mai luat bani din noiembrie, în vreme ce colegii lui au primit salariile la zi.

Steliano Filip vrea să plece, Dinamo nu îi permite. Clubul trebuie să îl plătească în continuare, deși el nu joacă și nu contribuie în niciun fel la parcursul echipei. Salariul lui Filip e printre cele mai mari din lot, 7.500 de euro lunar.

Ca să-l șicaneze, Dinamo nu îl plătește la timp, așa cum îi plătește pe ceilalți jucători din lot. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.