Liga 1

Jovan Markovic are din nou probleme cu greutatea. Cum a fost surprins atacantul Universității Craiova în partida cu Dinamo

+20 Foto
Jovan Markovic în duel cu Baptista Aloe // Foto: Cristi Preda - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

Jovan Markovic (20 de ani), titular în partida cu Dinamo în absența lui Elvir Koljic, pare să aibă din nou probleme cu greutatea.

Tragerea de tricou a lui Baptiste Aloe, fundașul central care a debutat în tricoul „alb-roșiilor” împotriva Universității, l-a dat de gol pe Jovan Markovic, care a etalat o siluetă improprie unui fotbalist profesionist. Nu este prima dată când tânărul atacant, care a debutat la echipa națională toamna trecută, sub comanda lui Mirel Rădoi, are probleme cu greutatea.

Jovan Markovic are din nou probleme cu greutatea

Markovic avea aproape o sută kilograme la sfârșitul sezonului trecut, în care fusese împrumutat la Clinceni. În vară, înainte să se întoarcă la Craiova, a făcut eforturi să ajungă într-o formă bună și a slăbit 13 kilograme.

Acum, Jovan Markovic iese din nou în evidență prin condiția sa fizică ce lasă de dorit.

Fostul internațional Basarab Panduru l-a taxat dur în trecut pe Markovic pentru forma sa. 

Să rupi mâncarea deja de la 20 ani de ani... Cine ştie ce eforturi face să nu rupă oala de sarmale. Eu am mai zis, Ilie Poenaru îi face un bine dacă nu îl bagă. Guardiola nici nu discuta dacă avea aşa jucător cu o asemenea condiţie fizică. Nu mănânci ce vrei dacă eşti sportiv. 

Eu repet, nu ar trebui să îl bage Poenaru, că iar se accidentează 7 luni şi nu îl mai vedem. Cred că şi oficialii de la Craiova i-au atras atenţia, probabil i-au zis ăia să se potolească în privința mâncării. Poate i-au zis de 2-3 ori, iar după au renunţat şi ei. Dar aşa nu se poate, ce fotbalist eşti tu? Mai mult de 2.000 de euro pe lună, cât cred că are, oricum nu merită

Basarab Panduru, fost internațional, în aprilie 2021

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.