Liga 1

Imagini emoționante: Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, a înscris primul său gol în Liga 1 și a izbucnit în lacrimi

+20 Foto
Atanas Trică // Foto: Cristi Preda - GSP

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  joi, 10 februarie 2022

Atanas Trică (17 ani), nepotul marelui Ilie Balaci, a izbucnit în lacrimi după ce a înscris primul său gol în Liga 1, în meciul câștigat en fanfare de Universitatea Craiova, scor 6-1, pe terenul lui Dinamo

Introdus în teren de Laurențiu Reghecampf în minutul 77, Atanas Trică a avut nevoie de doar 11 minute pentru a înscrie în poarta lui Dinamo. A fost primul gol în Liga 1 pentru nepotul lui Ilie Balaci, care a izbucnit în lacrimi imediat după ce a trimis cu capul în poarta alb-roșiilor.

Atanas Trică: „Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost mama”

>

Atanas Trică a ținut să-i mulțumească antrenorului Laurențiu Reghecampf că a mizat pe el. Tânărul atacant i-a dedicat golul mamei sale, Lorena Balaci. 

Nu pot să descriu ce înseamnă, e primul meu gol în Liga 1 și sunt foarte fericit. Când am văzut că am înscris, n-am putut să mă opresc, am izbucnit în lacrimi, i-am mulțumit lui Mister pentru șansă. Să fiu sincer, am știut că intru și marchez. În fiecare seară visez că înscriu cu Dinamo, FCSB, CFR... 

Prima persoană care mi-a apărut în minte a fost mama, a fost mereu alturi de mine, colegii mei de la Juventus Daco-Getica și tata, bunicul, fratele meu, toată familia. Îi dedic golul mamei mele. 

Ai mei nu prea îmi povesteau multe despre derby-urile cu Dinamo și FCSB, îmi spuneau să mă uit la imagini pe YouTube. A fost și azi un derby, galeriile au făcut un show incredibil. 

Îmi pare rău de situația lui Dinamo, dar noi ne-am văzut interesul.

Atanas Trică, atacant CSU Craiova

Atanas Trică a debutat anul trecut la prima echipă a Universității

Pe 26 mai 2021, la 16 ani și 11 luni, fiul lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci, nepotul regretatului Ilie Balaci, a debutat în Liga 1 într-un meci de pe teren propriu cu Academica Clinceni.

Atacantul de 1,91 metri înălțime debuta atunci într-un meci de seniori, sub privirile mamei și ale bunicii. După intrarea lui Atanas, publicul prezent pe „Ion Oblemenco” i-a strigat numele lui Ilie Balaci, bunicul lui „Ati”.

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.