Liga 1

Cornel Dinu îl face praf pe Flavius Stoican: „Și-a pierdut ochelarii! Peste tot pe unde a fost, n-a făcut absolut nimic”

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Flavius Stoican

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

Cornel Dinu (73 ani) a comentat în stilul caracteristic înfrângerea lui Dinamo cu CSU Craiova, scor 1-6, exprimându-și nemulțumirea față de antrenorul gazdelor, Flavius Stoican (45 ani)

Dinamo a suferit o nouă înfrângere usturătoare în Liga 1, scor 1-6, în compania celor de la CSU Craiova, iar situația „câinilor roșii” este din ce în ce mai complicată. După 25 de etape, Dinamo are doar 12 puncte strânse, iar apărarea este cea mai slabă din istoria clubului, golaverajul fiind de 17-58 în actuala stagiune.

După meci, Cornel Dinu a analizat situația clubului, și, printre altele, a comentat atitudinea lui Flavius Stoican, pe care o consideră una lipsită de demnitate.

Flavius Stoican, criticat aspru de Cornel Dinu

„Și-a pierdut ochelarii, nu mai are ochelarii, că vedea altfel meciurile. Iar aici, speech-ul ăsta pe care îl are, pentru mine este înfiorător. 

În mod normal, dacă ai o anumită demnitate fotbalistică și dacă nu esti pur și simplu o făcătură intrată în a conduce echipe de pe marginea terenului, nici nu te mai prezinți. Are niște exprimări care nu au nimic în comun cu realitatea, dar nu-i prima dată, e de când a venit la Dinamo. 

Tupeu obraznic! Asta este caracterizarea lui: tupeu obraznic. Peste tot pe unde a fost, n-a făcut absolut nimic și nu se justifică sub nicio formă aducerea lui, mai ales în situația asta la Dinamo”, a spus Cornel Dinu despre Flavius Stoican.

>

Citește și alte știri despre Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.