Liga 1

Sorin Cârțu, la GSP Live după 6-1 cu Dinamo: „Noi am ratat obiectivul major”

+20 Foto
Dinamo - CSU Craiova. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a intervenit la GSP Live după victoria de răsunet cu Dinamo, 6-1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 februarie 2022

Dinamo - CSU Craiova. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a intervenit la GSP Live după victoria de răsunet cu Dinamo, 6-1.

„În repriza a doua cu CFR și în meciul ăsta a fost exact Universitatea aia pe care o vrem toți. Eram favoriți cu Dinamo, dar 8 meciuri le-am pierdut, deși eram tot favoriți, iar pe teren nu a fost mare diferență în comparație cu ce s-a întâmplat în seara asta. Așa că suntem pățiți”, a spus Sorinaccio în direct.

Sorin Cârțu, la GSP Live după Dinamo - CSU Craiova 1-6: „Noi am ratat obiectivul principal”

Cârțu n-a uitat totuși că titlul, obiectivul de la început de sezon al oltenilor, a fost ratat:

„Cu atitudinea asta trebuie să mergem și pentru următoarele 5 partide din sezonul regulat. Trebuie să rămânem conectați la obiectivul de a intra în play-off, asta e realitatea, să o acceptăm, chiar dacă nu suntem de acord cu ea și am fi vrut mai mult. Există încă riscul să nu intrăm în play-off. Obiectivul nostru major a fost acela de a câștiga campionatul. Dar recunoaștem că nu mai aveam șanse și l-am schimbat pe parcurs”.

Întrebat despre situația critică a lui Dinamo, Cârțu nu empatizează cu rivalii din Ștefan cel Mare, dar face referire la interviul acordat de Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în Liga 1, pentru GSP.ro:

„Nu mă interesează situația lui Dinamo. Mi-e indiferent de ceea ce se întâmplă acolo. Dar din câte a lăsat de înțeles șeful televiziunilor, n-ar spune nu unei variante cu 18 echipe în Liga 1, cu play-off și play-out. Eu înțeleg și altceva în momentul în care faci o asemenea afirmație. A lăsat loc de interpretări”. Altfel spus, Cârțu n-ar fi mirat dacă mărirea numărului de echipe, de această dată de la 16 la 18, ar salva-o din nou pe Dinamo, așa cum s-a întâmplat și în 2020.

Cum stau Dinamo și CSU Craiova în clasament

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - CSU Craiova

Citește și alte știri despre meciul Dinamo - CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.