Liga 1

Cornel Dinu a identificat problema echipelor din Liga 1 » Apărătorii centrali de la FCSB, luați și ei în colimator

Cornel Dinu critică fundașii din Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 February 2022

Cornel Dinu (73 ani) a analizat întreaga etapă din Liga 1 și a făcut o observație dură referitoare la nivelul apărătorilor centrali din campionatul României

După o etapă în care s-au marcat 21 de goluri, dintre care 7 în meciul lui Dinamo cu CSU, „Procurorul” i-a taxat pe fundașii echipelor din Liga 1. 

Dintre cei criticați, nu au lipsit nici apărătorii centrali de la FCSB, Andrei Miron și Iulian Cristea, pe care Dinu îi consideră mult prea vulnerabili pentru a face față pretențiilor „roș-albaștrilor”. 

Cornel Dinu, dezamăgit de fundașii din Liga 1

Mai mult decât atât, fostul mare fundaș consideră că principala problemă a formațiilor din Liga 1 este incapacitatea de a forma jucători de valoare, mai ales în compartimentul defensiv. Cornel Dinu consideră că apărarea e punctul nevralgic al echipelor din prima ligă.

Singurii remarcați au fost Săpunaru (37 ani) Tamaș (38 ani) și Burcă (28 ani), însă niciun apărător din tânăra generație nu a reușit încă să-l impresioneze pe fostul internațional.

„Marea problemă, nu doar a FCSB, ci la toate echipele, e la nivelul apărătorilor centrali. Miron şi Cristea sunt vulnerabili. Săpunaru, Tamaş şi Burcă ies în relief şi m-aş cam opri. S-a oprit firul creşterii propriilor jucători”, a explicat Cornel Dinu în cadrul emisiunii „Minutul 91”, de la Telekom Sport.

Cum arată clasamentul Ligii 1:

VIDEO Cosmin Moți, despre problemele de la Dinamo: „Vinovați sunt jucătorii, nu au valoarea necesară pentru acest club”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.