Liga 1

FCSB - Chindia, fără spectatori!

Galerie FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 februarie 2022

FCSB - Chindia Târgoviște, partida din etapa #26 din Liga 1, se va disputa cu porțile închise.

  • Meciul FCSB - Chindia Târgoviște se va disputa duminică, de la ora 19:55 și va fi transmis liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look

Meciul de la finalul săptămânii va fi cu porțile închise, după ce fanii lui FCSB au provocat mai multe incidente în tribune de-a lungul sezonului. Clubul a primit mai multe amenzi în actuala ediție de campionat, iar acum a venit o pedeapsă mult mai aspră: partida împotriva celor de la Chindia Târgoviște va fi fără spectatori.

FCSB - Chindia se joacă fără fani în tribune

Viceampioana României a fost penalizată de Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a incidentelor care au avut loc la întâlnirea cu FCU Craiova, partidă terminată la egalitate, scor 2-2. Bucureștenii au de achitat nu mai puțin de 60.000 de lei. În plus, FCSB va fi lipsită și de susținerea fanilor, care au primit interdicție pe stadion pentru partida de duminică seara. 

FCSB, a doua amendă într-o săptămână

FCSB nu este la prima penalizare în această săptămână. Clubul a fost amendat tot cu 60.000 de lei și după derby-ul cu Dinamo, confruntare adjudecată de roș-albaștri cu scorul de 3-0. 

Ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplină, FCSB a anunțat că toți suporterii care și-au achiziționat deja bilete pentru întâlnirea cu dâmbovițenii își vor primi banii înapoi.

Rapid a primit aceeași sancțiune

Nici clubul giuleștean nu a scăpat după incidentele care au avut loc în timpul meciului cu UTA de pe Arena Națională, încheiat la egalitate, scor 1-1. Rapidiștii au fost și ei penalizați de Comisia de Disciplină, iar partida cu Sepsi din etapa a 26-a din Liga 1 se va juca pe teren neutru, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, fără spectatori. 

Rapid cere schimbarea regulamentului

După ce a aflat că va avea terenul suspendat în întâlnirea cu Sepsi, clubul din Giulești a emis un comunicat de presă prin care solicită celor de la LPF și FRF să schimbe regulamentul și să adopte câteva măsuri care ar veni în ajutorul suporterilor. 

În acest sens, oficialii rapidiști au cerut celor care conduc fotbalul românesc cinci minute de grație pentru suporteri, astfel încât galeriile să își poată prezenta la începutul partidei show-ul pirotehnic pregătit, fără a mai fi aplicate amenzi.

VIDEO Totul despre FCSB - Chindia

>

Citește mai multe știri din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.