Liga 1

Ce problemă consideră Rotariu că are Florinel Coman: „El nu acceptă asta. Mi-e teamă să nu intre într-un con de umbră”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 februarie 2022

Invitat la GSP LIVE, Iosif Rotariu a analizat situația prin care trece Florinel Coman.

Măcinat de accidentări, dar și de problema legată de permisul său, Florinel Coman nu mai este jucător de bază la FCSB. Extrema de la FCSB a jucat 12 partide în acest sezon, marcând un gol. El nu a mai jucat un meci întreg din august 2021, contra lui Gaz Metan (2-1).

VIDEO Iosif Rotariu explică prin ce trece Florinel Coman: „Stă rău din punct de vedere mental”

>

„Totul depinde de el, de mentalul lui. Cam toți jucătorii au avut probleme, altele decât cele de ordin fotbalistic. Fiecare a avut câte ceva care l-a afectat de-a lungul carierei. Dar asta nu înseamnă că dacă ai anumite probleme nu poți juca la un nivel înalt.

Cred că Florinel stă foarte prost din punct de vedere mental. El nu acceptă că acum nu mai este cel care a fost. Poate nu se pregătește la fel de bine. Dacă e așa, îi va fi greu să revină.

El a fost un jucător foarte talentat și a avut multe realizări când a venit la FCSB. Din ce am văzut în ultima perioadă, încă nu are ritm de competiție. Nu-l văd cu o dorință de a redeveni cel care a fost. Îmi e teamă că va intra într-un con de umbră, de unde îi va fi greu să iasă”, a spus Iosif Rotariu la GSP LIVE.

Gigi Becali: „Nu mai iau mulți bani pe Florinel Coman”

Coman e jucătorul în care Becali a investit cea mai mare sumă, luând în calcul ce a plătit pe transfer, la care se adaugă salariul său. Coman a venit la FCSB în vara lui 2017, imediat după ce Viitorul a cucerit titlul. Hagi s-a ales cu 2,5 milioane de euro, după care Becali a mai virat 500.000 de euro, pentru a răscumpăra și procentele deținute de Viitorul și anume 20% dintr-o viitoare revânzare.

Acum, acesta nu mai crede că-l poate vinde pe o sumă impresionantă.

„Coman a intrat puțin mai bine în meciul cu CFR decât în penultimul, cu Rapid, dar încă nu este Florinel Coman, îi mai trebuie încă o lună. Nu vedeți că nu mai vorbesc de Florinel, că l-am uitat?! Nu vedeți că orbesc de Tavi, de Ianis? Vine vremea aia a lui, dar nu mai pot să vorbesc despre mulți bani, când ajungi la 22-23 de ani nu mai poți vorbi de milioane”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Ionuț Rada, despre căderea lui Florinel Coman: „Acum nu mai are încredere, vezi că este fragil”

Recent, și Ionuț Rada a analizat situația prin care trece Florinel Coman.

„Sunt tentații foarte mari, ai un anturaj negativ. Persoanele de lângă sunt foarte importante. Putem să-l dăm ca exemplu pe Florinel Coman. A venit de la Farul, a avut o explozie și după au început accidentările. Nu pot da vina pe prietena lui sau pe anturajul lui. Ceva s-a întâmplat. 

Această perioadă, cu multe accidentări, l-a tras în jos. Unul era Florinel Coman de acum 4 ani și unde este acum. Mie îmi plăcea foarte mult. Vedeam încredere, vedeam tupeu. Doar aceste lucruri le pierzi. Acum nu mai are încredere, vezi că este fragil. Joacă mai atent. Pierzi foarte mult, indiferent de cât de puternic ești din punct de vedere mental, când treci prin accidentări. Te trag în jos. Nu mai ai putere să te ridici. Depinde foarte mult de persoana de lângă tine și de caracterul tău. Lumea spune că este frumos să fii fotbalist, dar e periculos când ai mult timp liber. Trebuie să le organizezi timpul”, a declarat Ionuț Rada la GSP LIVE.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.