Liga 1

După discuția cu Becali, Omrani i-a dat răspunsul lui Petrescu: „Asta mi-a spus!”

Dan Petrescu (54 de ani) susține că Billel Omrani (28 de ani) nu ia în calcul oferta de la FCSB. Atacantul francez ar avea două variante: să rămână la CFR Cluj sau să plece din Liga 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 februarie 2022

Dan Petrescu (54 de ani) susține că Billel Omrani (28 de ani) nu ia în calcul oferta de la FCSB. Atacantul francez ar avea două variante: să rămână la CFR Cluj sau să plece din Liga 1. 

  • Becali a anunțat că îl dorește pe Billel Omrani (28 de ani), intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR. Finanțatorul celor de la FCSB a negociat direct cu atacantul, prin telefon;
  • În negocierea pe care a avut-o cu CFR, atacantul în vârstă de 28 de ani a cerut un salariu de 480.000 de euro anual plus un bonus la semnarea unei noi înțelegeri! Un astfel de contract nu plătește nimeni din Liga 1!

Într-o conferință de presă susținută astăzi, Dan Petrescu a declarat că Omrani va rămâne la CFR Cluj dacă nu apare nicio ofertă tentantă din străinătate.

VIDEO Dan Petrescu, despre viitorul lui Omrani: „Asta mi-a spus”

>

„Omrani poate să meargă unde vrea el, nu doar la FCSB sau CFR. Este în ultimele luni de contract, cum e și cazul lui Susic, Cestor. E doar decizia lui. 

Am o relație foarte bună cu el. Chiar dacă sunt ca un tată pentru el, sunt mai dur. Uneori mai scot niște cuvinte pe nu trebuie să le scot, dar altfel e greu să îl ții pe Billel. Eu țin la el, el ține la mine, el ține și la club. Normal că ține. Dacă nu era clubul ăsta, unde era Billel Omrani? Dar e decizia lui. 

El mi-a spus mie că rămâne aici sau că pleacă în străinătate. Dar te poți aștepta la orice în fotbal. Eu îmi doresc ca el să continue. Eu îl voi băga în continuare dacă se antrenează bine. Clubul i-a făcut o ofertă, mai bună de atât e greu să faci. Sincer, nu l-aș vedea în România decât la CFR Cluj”, a spus Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Omrani, cel mai mare salariu din Liga 1

FCSB l-ar convinge cu greu pe Omrani, oricât de mult l-ar vrea. În negocierea pe care a avut-o cu CFR, atacantul în vârstă de 28 de ani a cerut un salariu de 480.000 de euro anual plus un bonus la semnarea unei noi înțelegeri! Un astfel de contract nu plătește nimeni din Liga 1!

În acest moment, Omrani e plătit cu 21.000 de euro, un salariu care este oricum printre cele mai bune din campionat. Billel are 19 meciuri și 5 goluri în campionatul acesta. El a fost în permanență unul dintre fotbaliștii importanți de la CFR și l-a mai atras pe Becali și în trecut, a mai avut oferte de la FCSB.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.