Campionate

Ionuț Radu va pleca de la Inter la sfârșitul sezonului. Agentul său a dezvăluit ce îl nemulțumește cel mai tare pe român

Ionuț Radu vrea să plece de la Inter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 February 2022

Ionuț Radu (24 ani) prinde din ce în ce mai greu minute la Inter și își dorește să plece la finalul sezonului, conform agentului său.

Agentul portarului român, Oscar Damiani, a vorbit pentru presa italiană atât despre prezentul lui Ionuț Radu, cât și despre viitorul său. Impresarul a explicat că goalkeeper-ul este foarte dezamăgit că nu s-a apelat la serviciile sale în meciul cu AS Roma din Cupă.

Ionuț Radu, doar rezervă la Inter

În meciul din sferturile Cupei Italiei cu AS Roma, scor 2-0 pentru Inter, Ionuț Radu a fost din nou doar pe banca de rezerve a clubului milanez. Simone Inzaghi, antrenorul nerazzurrilor, l-a preferat tot pe veteranul Handanovic.

Decizia tehnicianului l-a afectat foarte tare pe Radu, mai ales că familia sa venise în Italia pentru a-l vedea în poartă, însă planurile nu s-au adeverit pentru goalkeeper-ul român.

„Alegerea lui Inzaghi a fost să nu-l bage pe el. Respect asta, nu eu fac alegerile tehnice, dar Radu chiar a meritat să joace acel meci. Este foarte dezamăgit. Se aștepta să joace. Toată familia lui din România venise să-l vadă. Nu a înțeles decizia antrenorului. O respectă pentru că managerul decide, dar a fost dezamăgit", a declarat agentul portarului român.

Ionuț Radu, decis să plece de la Inter

Oscar Damiani a vorbit și despre viitorul goalkeeper-ului român, sugerând că aventura la Inter se va încheia la sfârșitul sezonului. 

„Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum am sperat. Va pleca de la Inter la sfârșitul anului. Va avea o carieră grozavă în altă parte.

Suporterii lui Inter s-ar putea să-și amintească de el mai târziu. În Italia? De ce nu, poate chiar la o echipă mai mică decât Inter. Sunt multe variante interesante și în străinătate. Își dorește să joace constant, oportunitate pe care nu a avut-o niciodată la Inter”, a explicat Oscar Damiani situația lui Radu.

4 milioane de euroeste cota de piață a lui Ionuț Radu, conform Transfermarkt.com

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.