Liga 1

Vești bune la CFR! Jucătorii și-au primit astăzi salariile + acțiunea de insolvență a fost rezolvată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 februarie 2022

Campioana României stă pe un butoi de pulbere, din cauza rezultatelor din ultima perioadă, dar conducerea din Gruia a luat o decizie care să ajute la atmosfera din vestiar și le-a virat un salariu fotbaliștilor lui Dan Petrescu. CFR Cluj va întâlni Gaz Metan Mediaş, sâmbătă, în deplasare, de la ora 19:55.

Gazeta Sporturilor a aflat că astăzi oficialii clubului au plătit tuturor jucătorilor, dar și celor din staff un salariu restant din cele trei pe care le datorau lui Camora și compania.

„Banii au fost plătiți. Le-am promis jucătorilor că vom rezolva cât mai repede problemele. Ne-am ținut de cuvânt și banii au fost virați astăzi”, au dezvăluit surse din club pentru GSP.

Practic, în acest moment, ardelenii și-au luat ultimul salariu întreg pe luna octombrie 2021, urmând ca în perioada viitoare să intre și restul datoriilor. „Următoarea tranșă salarială va intra mai devreme de 28 februarie, ultima zi a acestei luni”, mai susțin oameni din interiorul echipei.

Sunt convins că se va disputa campionatul până în ultima etapă, maxim două. Preferam să avem mult mai multe puncte în faţă, dar fotbalul e imprevizibil, nu mă aşteptam acum să avem patru egaluri la rând
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Un fost angajat ceruse insolvența!

Mai mult, tot astăzi, cei de la Cluj au primit o altă veste bună. Ioan Ivașcu, fost jurist al clubului, care ceruse deschiderea procedurii de insolvență a CFR-ului, dar și falimentul, pentru o datorie neachitată, și-a retras cererea după ce a fost plătit de club.

Match Preview Gaz Metan - CFR Cluj

>

CITEȘTE ȘI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.