Liga 1

Antrenorul face un pas în spate, din cauza situației fără ieșire: „I-am anunțat. În condițiile astea o să renunț! Mă retrag!”

Fotbaliștii lui Gaz Metan părăsesc gazonul Arenei Naționale, după meciul cu Rapid / FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 February 2022

Gaz Metan a fost penalizată cu două puncte, din cauza datoriilor, după cum anunța GSP.ro încă de miercuri. Antrenorul Ilie Poenaru (45 de ani) amenință că părăsește echipa, dacă problemele nu sunt rezolvate rapid. 

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis să o depuncteze pe formația antrenată de Ilie Poenaru, din cauza datoriilor pe care le are către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie. 

Antrenorul Ilie Poenaru și-a pierdut speranța. Spune că astăzi ar fi trebuit să aibă loc o ședință vitală, între reprezentanții primăriei din Mediaș, cei ai Romgaz și cei ai Transgaz. Discuțiile au fost amânate.

Ilie Poenaru: „I-am anunțat că o să renunț”

„Au fost luate niște angajamente, iar domnul primar a răspuns că săptămâna viitoare va mai intra un salariu. Până atunci sigur mai pierdem puncte... Mai sunt 70.000 de euro datorii către Mihai Teja și staff-ul lui, iar către Lukasz Gikiewicz e un termen prin martie.

E o situație foarte grea, foarte delicată. Vă spun sincer, i-am anunțat că în vazul în care se mai iau două puncte, eu o să renunț, o să mă retrag. 

Jucătorii au ajuns la saturație, mi-e greu să îi mai motivez. ei au stat, au răbdat, au așteptat. Dar acum nu se poate. Acum, doar staff-ul și echipa mai dorește. Pe ceilalți nu știu cât îi mai interesează”, a spus Ilie Poenaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Explicația e că sunt multe datorii din urmă, sunt datorii din spate, de pe timpul domnului Mărginean. Astea sunt explicațiile pe care le primim. Nu știu dacă sunt 3 milioane de euro, cât se vehiculează.
- Ilie Poenaru, antrenor Gaz Metan 

Gaz Metan, pe loc de „baraj” în Liga 1

Gaz Metan ocupă locul 14 în Liga 1. În urma depunctării dictate astăzi, medieșenii vor rămâne cu 22 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.