Liga 1

Alexandru Albu contestă eliminarea din meciul cu Sepsi: „Nu a fost de roșu, se poate vedea pe reluări!”

+20 Foto
Alexandru Albu Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 februarie 2022

Rapid și Sepsi Sfântu Gheorghe au remizat, scor 1-1. Giuleștenii au evoluat timp de mai bine de o oră în inferioritate numerică după ce Alexandru Albu (28 de ani) a fost eliminat în urma unui fault dur la Achahbar.

În minutul 31, Albu a avut o intrare inutilă la centrul terenului, aproape de zona băncilor de rezerve. Anass Achahbar preluase mingea cu spatele la poarta Rapidului, moment în care mijlocașul giuleștenilor a intervenit prin alunecare. A încercat să lovească balonul, dar a prins piciorul drept al adversarului într-o „menghină”

Sebastian Colţescu i-a arătat inițial cartonașul galben lui Alexandru Albu. După câteva zeci de secunde, momente în care medicii lui Sepsi au înștiințat că accidentarea lui Achahbar este una serioasă, „centralul” din Craiova a revenit și l-a eliminat pe mijlocașul giuleștenilor.

Albu a comentat eliminarea și consideră că Sebastian Colțescu nu trebuia să-i acorde cartonașul roșu pentru intrarea sa.

Alexandru Albu: „Nu a fost de roșu, se poate vedea pe reluări!”

„M-am dus poate puțin mai tare în adversar, dar părerea mea este că nu a fost de roșu. Asta se poate vedea pe reluări. Dar asta este, se întâmplă. Păcat, am luat acel roșu, mi-am făcut echipa să alerge mult mai mult. Mă bucur că au reușit până la urmă să scoată un punct.

Chiar și în 10 cred că am arătat foarte bine, nu ne-au dominat foarte mult. Galbenul a fost primit corect, recunosc. Am intrat puțin cam tare, intensitatea mai mare, dar nu a fost roșu. 

Dar secundul repeta încontinuu «Roșu, roșu, roșu”», de ce? Sper să nu fie supărați colegii pe mine. Acesta este blestemul nostru. Face parte din fotbal. Este primul meu roșu și nu voiam să iau acest cartonaș până nu mă las de fotbal”, a declarat Albu după partidă.

VIDEO Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, dezamăgit de remiza cu Rapid, scor 1-1: „Am renunțat de mult la play-off”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.