Liga 1

FCSB renunță la transferul lui Iacob » Motivul incredibil invocat de Mihai Stoica

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 februarie 2022

FCSB a luat o decizie surprinzătoare. După ce patronul Gigi Becali a anunțat azi că i-a făcut o oferta lui Paul Iacob (25 de ani), roș-albaștrii s-au răzgândit în mai puțin de 12 ore și renunță la transferul fundașului de la Chindia.

Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, care s-a declarat nemulțumit de faptul că interesul roș-albaștrilor pentru Iacob a fost făcut public, dând naștere unor licitații pentru fotbalist. 

M-a deranjat că a apărut, mie nu-mi place să facem licitații. Eu o să mă întâlnesc cu agentul lui, Lucian Marinescu, și o să-i spun că eu nu mai... sunt alte echipe care îl pot lua. Până la urmă, am atras atenția celorlalte competitoare că e jucător de FCSB”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Gigi Becali își dăduse acordul pentru transferul lui Iacob

Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun
- Gigi Becali, pentru GSP.ro

Cine e Paul Iacob, fundașul ofertat de FCSB

Crescut la juniorii Viitorului, Paul Iacob a fost împrumutat de formația lui Hagi la mai multe cluburi: Gaz Metan, FC Brașov, ASA Tg. Mureș și Dunărea Călărași. La Chindia a ajuns prima dată sub formă de împrumut în vara lui 2020, iar după un an s-a transferat definitiv la trupa lui Săndoi, ca parte a transferului lui Aioani la Farul.

În acest sezon a jucat 26 de meciuri pentru Chindia.

900.000 de euroe cota lui Paul Iacob, potrivit transfermarkt

Pe postul de fundaș central, FCSB îi mai are pe Andrei Miron, Iulian Cristea și Paulo Vinicius, iar Gigi Becali insistă pentru transferul lui Dawa, de la FC Botoșani.

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.