Stiri extrasport

Chelsea Gandrabura e gata de luptă! Face senzație la Dinamo și acum ajunge la Survivor

+49 Foto
Chelsea Gandrabura // FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 februarie 2022

Chelsea Gandrabura face senzație la Dinamo și e la un pas să ajungă în echipa Faimoșilor de la Survivor. 

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

Chelsea este considerată a fi cea mai sexy jucătoare de polo din România, iar la la cei 21 de ani ai ei evoluează pe postul de inter stânga.

Atunci când nu se antrenează, participă uneori în diferite emisiuni TV. Născută în Republica Moldova, Chelsea Gandrabura s-a mutat în România în urmă cu 6 ani, când a devenit membru al echipei de polo de la Dinamo, iar mai apoi chiar căpitan. Chelsea a mai participat și la emisiunea de la Antena 1, „Splash! Vedete la apă”.

„Ni s-a spus că polo-ul feminin este mai dur decât polo-ul masculin. Sub apă se dau pumni, picioare, este un sport foarte dur. Deasupra apei nu prea se vede”, a declarat Chelsea Grandrabura pentru TV Telekom Sport.

  • FOTO: Instagram

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.