Stranieri

Avertisment pentru Mihăilă după transferul la Atalanta: „Are niște calități extraordinare, dar nu știu cât de pregătit e pentru fotbalul mare”

Valentin Mihăilă // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 februarie 2022

Iosif Rotariu a comentat la GSP Live transferul lui Valentin Mihăilă (22 de ani) la Atalanta și-l avertizează pe fostul jucător de la CSU Craiova.

În finalul perioadei de transferuri din Italia, Atalanta l-a împrumutat pe Valentin Mihăilă de la Parma, urmând ca la vară să achite 11 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

VIDEO Avertismentul lui Iosif Rotariu: „Îi va fi greu lui Mihăilă la Atalanta”

>

Fostul internațional a comentat transferul, despre care a declarat că a fost unul surprinzător, și spune că presiunea pe Mihăilă va fi mai mare după mutarea la Atalanta și că acesta trebuie să muncească mai mult pentru a ajunge la nivelul noilor săi colegi.

„Cred că cel mai important rol la acest transfer l-a avut agentul. Sunt convins de acest lucru. Are un mare merit.  Nu știu ce l-ar fi recomandat pe Mihăilă. Evoluțiile de la Parma nu, locul din clasament nu. Să mergi la o echipă care se bate pentru un loc de Champions League e o surpriză foarte, foarte mare. V-am zis, foarte, foarte important a fost agentul.

Pentru Mihăilă a fost un pas înainte, dar îi va fi mult mai greu decât la Parma. Aici pretențiile sunt mai mari. Nu știu cât de pregătit e pentru fotbalul mare, din punct de vedere mental. El are niște calități extraordinare, are viteză de reacție și de deplasare cum nu avea nimeni în Liga 1. Poate puțini jucători din Europa o au.

Dar, nu știu cum stă din punct de vedere mental. Ai mers acum la Atalanta și trebuie să muncești de trei ori mai mult decât ceilalți jucători pentru a ajunge la nivelul lor. Acolo sunt jucători foarte buni. Va fi foarte greu pentru el”, a declarat Iosif Rotariu la GSP LIVE.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.