Liga 1

Helmut Duckadam, despre haosul de la Dinamo: „Cand ai atâtea datorii în spate, nu vine nimeni să investească”

Helmut Duckadam nu crede în salvarea lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 February 2022

Helmut Duckadam (62 ani) a vorbit despre situația extem de delicată prin care trece Dinamo în actuala stagiune.

Fostul mare goalkeeper al Stelei nu vede altă soluție pentru Dinamo decât falimentul și reconstrucția de la zero.

„Eu tot repet de 3-4 ani... cei de la Dinamo se amăgesc că mai pot salva această corabie, care, practic, e eșuată. Ei merg din rău în mai rău. S-au făcut 12-13 transferuri, fotbaliști care n-au mai jucat, care primesc cartonase roșii, portari care primesc goluri copilărești. 

N-ai ce să gestionezi la Dinamo. Se încăpățânează ei să salveze corabia. Anul viitor vor avea aceeași problemă pe care au avut-o anul trecut și nu văd o ieșire acolo. Poate doar să procedeze cum au făcut cei de la Rapid. Un faliment, să înceapă de la zero și să revină în Liga 1 în 3-4 ani”, a declarat fostul mare portar al Stelei la „Ora exactă în sport”, de la PRO X

Duckadam, despre Dinamo: „Cand ai atâtea datorii în spate, nu vine nimeni să investească”

De asemenea, „eroul de la Sevilla” consideră că datoriile uriașe din trecutul clubului sunt principalul motiv pentru care Dinamo nu a reușit să iasă din această situație complicată de-a lungul anilor.

>

„Cand ai atâtea datorii în spate, nu vine nimeni să investească. Eu sunt realist, nu pesimist. O lălăie dintr-un an în altul. În ultimii ani, Dinamo este un nume doar”, a declarat Duckadam

Dinamo trece prin cel mai greu moment din istorie

Clubul din „Ștefan cel Mare” este într-o situație extrem de delicată. După 25 de etape, Dinamo se află doar pe locul 15, penultimul din Liga 1, cu 12 puncte acumulate. Golaverajul, de asemenea, este unul neverosimil, formația bucureșteană având cea mai slabă apărare din istoria sa.

În cele 25 de meciuri desfășurate până acum, Dinamo a încasat 58 de goluri și a marcat doar 17.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.