Liga 1

Continuă calvarul accidentărilor pentru Elvir Koljic: „O să fie absent o perioadă mai lungă!”

Elvir Koljic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 February 2022

Elvir Koljic (26 de ani, atacant) suferă din nou din cauza accidentărilor. Ieșit de pe teren la derby-ul cu CFR de acum două etape, bosniacul va lipsi o lungă perioadă de pe teren.

Accidentat la spate în meciul cu CFR, când a sărit la cap cu Graovac, a aterizat teribil și s-a lovit la spate, cerând înlocuirea, Koljic va sta departe de teren în următoarea perioadă. 

Anunțul a fost făcut de antrenorul Laurențiu Reghecampf înaintea partidei cu FCU Craiova. Tehnicianul oltenilor are însă și vești bune. Valerică Găman, Marius Constantin și Dan Nistor s-au refăcut după accidentări, iar mijlocașul are șanse mari să evolueze în derby-ul Olteniei.

„Valerică este bine, se pregătește zi de zi. Sperăm să revină cu echipa de săptămâna viitoare. Dan Nistor a intrat în programul echipei și probabil va fi cu noi la meciul de luni. Marius Constantin revine de astăzi sau mâine. Problema cea mare e la Koljic care o să fie absent o perioadă mai lungă”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Calvarul „Dragonului” Elvir Koljic

CSU Craiova continuă să-l aștepte pe Elvir Koljic. Pe acel Koljic din primul său sezon în Bănie, 2018/2019, care înscria pe bandă rulantă: 14 goluri în 21 de partide, în toate competițiile. De atunci însă, mai precis din martie 2019, golgeterul bosniac a trecut printr-un veritabil calvar.

  • PRIMUL ȘOC. În 2018/2019, șapte luni departe de gazon, în urma unei rupturi de tendon femural suferite în 23 martie 2019, la naționala Bosniei.
  • Revenirea pe teren s-a produs în 2019/2020, mai precis pe 25 septembrie 2019, în Cupă, cu CSM Reșița, însă a fost scurtă: 4 apariții, una ca titular, zero goluri, zero assisturi.
  • AL DOILEA ȘOC. Trei luni pe tușă, după o fisură de vertebră lombară suferită pe 31 octombrie 2019, într-un meci de Cupa României cu Voluntari. Revenit în ianuarie 2020, a bifat 14 jocuri, 5 goluri și un assist.
  • AL TREILEA ȘOC. În 2020/2021, mai exact pe 2 octombrie 2020, după 6 goluri în primele 6 etape din Liga 1, a suferit o fractură de peroneu în meciul cu Poli Iași (1-0).
  • Atacantul bosniac a fost operat și a revenit pe 4 aprilie 2021, în finalul partidei cu FCSB (0-0). Dar nu pentru mult timp. A mai jucat contra CFR-ului (0-0), 31 de minute, și o repriză, prima, cu Viitorul Tg. Jiu, în Cupa României.
  • Atunci a acuzat „o jenă” la piciorul operat și a plecat în Portugalia, la control. Deși examenele medicale n-au relevat nicio problemă, s-a decis că e mai bine să o ia de la zero, cu pregătirea pentru startul stagiunii în curs.

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.