Nationala

Motivul curios care l-a făcut pe Adrian Mutu să divorțeze de Alexandra Dinu sau Consuelo: „A intrat în casă și ce faci?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 February 2022

Adrian Mutu, 43 de ani, a spus că unul dintre motivele pentru care a divorțat adesea este „monotonia și obișnuința”. 

„Eu, când am făcut alegerea, am făcut-o la momentul respectiv, ce am simțit. După aia începi să te schimbi și să-ți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. Încet, lucrurile se schimbă. Știi că de multe ori spui: «Băi, să stai cu o persoană diferită, că plus cu minus atrag». Ok, la început. La început e mișto. 

După un timp te obișnuiești, te căsătorești, intervine monotonia, intră în casa ta inevitabil. Și obișnuința, mai ales. Atunci, dacă nu ai lucruri comune, ce faci?”, a declarat Adrian Mutu, citat de Prosport, în cadrul podcast-ului găzduit de Codin Maticiuc.

Mutu și-a dezvăluit marea durere sufletească: „Nu e doar trist. E foarte trist!”

„Briliantul” are 4 copii, pe Mario, din relația cu Alexandra Dinu, pe Adriana și Maya, din căsătoria cu Consuelo Matos, și pe Tiago, cu Sandra, actuala soție. El a mărturisit că îi este greu fără cele două fete, care se află alături de mama lor, în Republica Dominicană.

Moderatorul GSP Live Costin Ștucan i-a citit „Briliantului”, la finalul lui 2021, un comentariu postat de un fan pe Instagram, sub o fotografie cu Adriana Mutu, care a împlinit 15 ani în iunie.

„E un pic trist să ai fata pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic”, a fost comentariul respectivului.

„E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a spus Adrian Mutu la GSP LIVE.

Adrian Mutu și Consuelo Matos s-au căsătorit în 2005, însă cei doi au divorțat în 2013. Trei ani mai târziu, Mutu s-a căsătorit cu Sandra Bachici, actuala lui nevastă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.