Campionate

Nu s-a transferat, dar a marcat după 5 luni! » Dennis Man, primul gol în 2022

Nu s-a transferat, dar a marcat după 5 luni! » Dennis Man, primul gol în 2022

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 12 februarie 2022

Dennis Man, atacantul Parmei, a contribuit la revenirea echipei gialloblu, 4-1 cu Pordenone în Serie B. 

A fost prima victorie pe teren propriu după mai bine de trei luni. Dennis Man, 23 de ani, nu mai punctase de la meciul tur din 12 septembrie (4-0). Jucătorul ex-FCSB-ist, care a ratat un transfer la Lazio sau Alanyaspor, a dus tabela la 2-1 și a fost înlocuit în minutul 71.

Dennis Man, 3 goluri la Parma + 1 la națională

A reluat în poarta goală o minge respinsă de portarul Samuele Perisan după șutul lui Goran Pandev.. Este doar a patra reușită a românului în actuala stagiune. 

Pe lângă golurile cu Pordenone, Dennis Man a mai marcat cu Frosinone, în runda inaugurală a sezonului din Serie B, 2-2 pe 20 august, iar la echipa națională a înscris în Liechtenstein - România 0-2 din preliminariile CM 2022.

„Sunt fericit aici, vreau să ajut echipa. N-am vorbit despre vreun transfer. Mă simt cel mai bine în atac, dar joc oriunde are echipa nevoie de mine” 
Dennis Man

Ce a spus Dennis Man despre golul de azi: 

Mă simt mai bine în față, dar joc unde este nevoie de mine. Vreau să dau totul pentru a ajuta echipa. A fost un gol important pentru mine, trebuie să continuăm în acest fel. Sunt fericit cu victoria, am jucat bine în a doua repriză și suntem fericiți cu cele 3 puncte
- Dennis Man

Ce a spus antrenorul Giuseppe Iachini despre Man:

”La Juventus, Cuadrado joacă fundaș lateral. L-am avut și pe Chiesa și l-am făcut să joace postu ăsta din bandă în sistem cu trei fundași. Trebuie să știi să te adaptezi și să-ți folosești abilitățile în slujba echipei! În Europa, sunt cel mai mult trei-patru echipe care joacă cu extremă pe picior inversat și el trebuie să înțeleagă că trebuie să învețe să joace în mai multe poziții. Astfel, noi orizonturi i se vor deschide

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.