Liga 1

CFR Cluj a bătut palma cu un jucător de la Gaz Metan, chiar în ziua meciului direct!

CFR Cluj s-ar fi înțeles cu fundașul central Yuri Matias (27 de ani), chiar înaintea meciului direct cu Gaz Metan, formația la care brazilianul evoluează acum.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 februarie 2022

CFR Cluj s-a înțeles cu fundașul central Yuri Matias (27 de ani), chiar înaintea meciului direct cu Gaz Metan, formația la care brazilianul evoluează acum.

UPDATE 23:00 Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a confirmat mutarea, la Look Sport+: „Da, aşa este! Cu Yuri s-a discutat prin persoane de la club. La un moment dat era greu să găsim persoanele cu care era de discutat la Gaz Metan. S-au trimis adrese oficiale şi s-a ajuns la un acord. Yuri este jucătorul CFR-ului. 

S-a ajuns la un acord şi cu Roger. De luni este jucătorul CFR-ului. Sumele nu au fost gratis şi sunt legate şi de performanţele pe care sperăm să le obţinem, cel puţin grupele Europa League”.

Știrea inițială:

Înaintea meciului cu Gaz Metan, Dan Petrescu a lăudat cuplul de fundași centrali adverși: „Cei doi sunt golgheteri. Sunt foarte buni la faze fixe, au marcat jumătate din goluri din faze fixe”.

CFR Cluj, transfer de la Gaz Metan Mediaș

Declarațiile antrenorului ar fi fost transformate în fapte de conducerea campioanei. Yuri Matias nu a fost trecut de Ilie Poenaru pe foaia de joc a meciului de astăzi, iar motivul ar fi o înțelegere pe care apărătorul ar avea-o cu CFR Cluj, potrivit Fanatik

„Feroviarii” ar urma să plătească 100.000 de euro, plus bonusuri de performanță de încă 50.000 de euro.

Yuri este cel mai bun marcator al medieșenilor în acest sezon, cu 4 reușite. Brazilianul a evoluat în 20 de partide, în care a văzut 7 cartonașe galbene și a fost eliminat o dată. Potrivit transfermarkt, fundașul central este cotat în acest moment la 750.000 de euro. 

Yuri Matias / FOTO: Imago-Images

Este a doua oară în anul 2022 când CFR Cluj transferă un jucător al adversarei pe care urmează să o întâlnească în Liga 1. S-a întâmplat și cu fundașul dreapta Christopher Braun (30 de ani), înaintea remizei cu FC Botoșani, scor 1-1.

VIDEO FCSB sau CFR? Dan Petrescu, despre viitorul lui Billel Omrani: „Asta mi-a spus”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.